Сряда, 08 Nov 2023
        
Новини

TravelNews пуска нов специализиран сайт за круизи – CruiseNews

  09.08.2023 13:09  
TravelNews пуска нов специализиран сайт за круизи – CruiseNews

Най-голямата новинарска медия в туризма в България с над 1.2 млн. читатели месечно – TravelNews, от днес (9 август 2023 г.) стартира нов тясно специализиран сайт за круизи – CruiseNews.bg. Съдържанието ще бъде създавано от един и същи екип, но ще има и нови журналисти. Главен редактор и на двете медии ще бъде Мирослав Иванов, който e с над 20 години журналистически опит.

„Решихме да създадем CruiseNews, защото има огромен потенциал и бъдеще на круизните пътувания. Над 10 000 българи годишно кръстосват моретата и океаните с модерни кораби“, заяви Мирослав Иванов. Има хора, които пътуват непрекъснато по круизи. За тях става начин на живот, защото са любознателни и са с отворени очи към света. Най-популярни сред българските туристи са плаванията по Средиземно море и Северно море с красивите гледки на Норвежките фиорди. Все повече обаче се търсят круизите в по-далечни дестинации - Близкия изток, Югоизточна Азия и Карибите.

Пазарът ще расте в световен мащаб, защото круизните компании постоянно пускат нови, модерни и все по-големи кораби. Най-голямото предимство е, че човек вижда няколко страни, градове и много забележителности накуп. Ние ще ги показваме и ще разказваме за тях.

Вдигаме котва в открито море – попътен вятър!

CruiseNews.bg

Във Фейсбук може да ни последвате тук



  Последни новини
  Анкета