Неделя, 12 Nov 2023
        
Дестинации Морски круизи Новини Оферти

Подарете си почивка през есента с MSC Cruises в Северно море

  10.08.2023 14:05  
Подарете си почивка през есента с MSC Cruises в Северно море
MSC Euribia
  Cruiseguru travel

Туроператорът „Cruiseguru“ отправя предизвикателство за почивка през есента по Северно море от Хамбург до Саутхемптън. Пътуването е с круизната компания MSC Cruises и техният нов MSC Euribia - кръстен на древногръцката богиня на морето. Корабът разполага с 2419 каюти и побира 6327 гости на борда. Възползвайте се от възможността да се насладите на страхотна почивка по ваш начин, започвайки с красивите каюти, разнообразна развлекателна програма, различни ресторанти и барове.

MSC Euribia е вторият кораб в LNG флотата на MSC и осигурява значително намаляване на емисиите във въздуха. Пътуването е с продължителност 5 нощувки и започва на 8 октомври 2023 г. От „Cruiseguru“ са се погрижили да ви предложат различни пакети, като цените започват от 354 евро на човек. Има избор от вътрешна каюта, каюта с прозорец, каюта с балкон, малък апартамент и апартамент.

Базисният пакет включва резервираната категория кабина, пълен пансион, развлекателна програма, използване на съоръжения на борда, транспортиране на багаж до/от кабината, пристанищни такси и включена такса за хотелско обслужване.

Програмата започва с отпътуване от Хамбург, като на 8 и 9 октомври сте в открито море и ще имате възможност да се възползвате от всички удобства на кораба, разнообразни ресторанти и шоу програми. Първата спирка е в Ротердам - Холандия, след което предстоят разходки във впечатляващите Зеебрюге - Белгия, Льо Авр (Париж) – Франция, и акостиране в Саутхемптън – Великобритания.

Теодора Петрова

MSC Euribia


  Последни новини
  Анкета