Четвъртък, 09 Nov 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи

Oceania Cruises стартира 100 плавания до Карибите и Таити през 2024-2025 г.

  10.08.2023 17:30  
Oceania Cruises стартира 100 плавания до Карибите и Таити през 2024-2025 г.

Oceania Cruises разкри плановете си за сезон 2024-2025, който ще включва 100 пътувания до Карибите и Тихия океан. Програмата включва посещения на над 60 различни пристанища, включително по-малко известни острови, които могат да приемат по-малките кораби на компанията. Плаванията ще се извършват от Marina, Nautica, Sirena и новия кораб Vista.

Отправните точки за тези круизи включват Порт Маями, Картахена в Колумбия, Ню Йорк, Лос Анджелис, Бриджтаун, Панама и Папеете в Таити. Продължителността на маршрутите ще варира от 7 до 16 дни. Някои от тези пътувания ще предложат уникалното изживяване от преминаването през Панамския канал през деня, свързвайки карибски дестинации с известни пристанища в Тихия океан като Акапулко, Кабо Сан Лукас и Пуерто Кецал. Представените дестинации на тези круизи включват екзотични места като Барбуда, Доминика и Британските Вирджински острови в Карибите, както и Муреа, Раиатеа и Рангироа във Френска Полинезия. Nautica, предназначена за по-малко от 670 пътници, ще предлага 10-дневни маршрути във Френска Полинезия и 31-дневно пътуване до  Sydney NSW през Нова Зеландия, отплавайки на 19 февруари 2024 г.

Цените за каюта с балкон започват от 13 329 GBP. Президентът Франк Дел Рио разказва, че са предложили на своите клиенти богата гама от маршрути за Карибите и Таити, които ще предоставят напълно нови изживявания и открития за тези популярни, но все още относително недокоснати кътчета. „Нашите внимателно подбрани и разнообразни крайбрежни екскурзии, съчетани с релаксиращата атмосфера и изисканата кухня на борда на бутиковите кораби, са перфектният избор за луксозна ваканция, допълва Франк Дел Рио.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета