Понеделник, 13 Nov 2023
        
Кораби Морски круизи Новини

Десет неща, които може да правите напълно безплатно на круизен кораб

  14.08.2023 13:50  
Десет неща, които може да правите напълно безплатно на круизен кораб

На корабите на Norwegian Cruise Line ще намерите развлечения от всякакъв характер както за възрастни, така и за децата. Някои от развлеченията се заплащат допълнително като екстра към цената на круиза. Такива са например вечерите в специализираните ресторанти на кораба. Тези ресторанти са с по-малък капацитет спрямо основните a-la-carte ресторанти и бюфета, в които храненето е включено в цената. Специализираните ресторанти предлагат характерна кухня от различни региони на света, например френска, италианска, японска, мексиканска, бразилска и т.н. Храненето в специализираните ресторанти внася приятно разнообразие в круиза, затова го препоръчваме на всички, особено на онези с вкус към кулинарните преживявания. За да вечеряте в такъв ресторант обаче е необходимо да имате предварителна резервация и да заплатите такса или стойността на ястията от a-la-carte менюто в съответния ресторант. Други екстри срещу заплащане са например услугите на спа-центъра или пък дегустациите на напитки, или чиповете за казиното, както и жетоните за електронните игри, ползването на картинга и други подобни. Има обаче екстри, които са напълно безплатни, когато пътувате с Norwegian Cruise Line. Такива са например:

СВОБОДНО ХРАНЕНЕ - в до три основни a-la-carte ресторанта, бюфети на самообслужване, 24-часовия снек-бар и други, в зависимост от кораба.

ВОДНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ - ползването на аквапарка, басейни, шезлонги, хавлиени кърпи, водни пързалки, джакузи и всякакви водни съоръжения в зависимост от кораба.

СПОРТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ - ползването на спортните съоръжения включително комбинираното игрище за баскетбол, тенис, волейбол и други колективни игри.

ИЗКАЧЕТЕ СЕ ВИСОКО - ползването на стената за скално катерене, на корабите на които има такава.

УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ УДАРА СИ - ползването на голф-симулатора или игрището за мини голф, в зависимост от кораба.

ШОУ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ПРОГРАМИ - посещението на вечерните представления в театъра - мюзикъли, комедийни програми, илюзионисти и други.

СЛЕДОБЕДНИ СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ - от круизната компания са се погрижили нищо да не ви липсва, включително и следобедни сладки изкушения.

ДЕТСКИ КЛУБОВЕ - за доброто настроение на децата ще се погрижат специално обучени за работа с деца и тийнейджъри бойскаути, които са подготвили интересни занимания и разпределени в групи по възрасти.

ДА ПОДДЪРЖАТЕ ДОБРА ФОРМА - тези от вас, които не искат да изпускат тренировката си във фитнес центъра ше имат възможността да го правят и на борда на кораба напълно безплатно.

СВОБОДНИ ДА ИЗБИРАТЕ - на корабите на Norwegian Cruise Line се чувствате напълно свободни да подреждате дневната и вечерната си програма така, както на вас ви харесва. Без ограничения и формалности, без спазване на строги часове и без официално облекло.

Това е freestyle круиз. И ако това ви допада и привлича, изберете следващия си круиз за цялото семейство. Децата, настанени на 3-то/4-то допълнително легло в двойна каюта пътуват безплатно. За деца на допълнителни легла в двойни каюти се заплащат само пристанищни такси.

Теодора Петрова

 



  Последни новини
  Анкета