Петък, 17 Nov 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Новини Оферти

Круиз с деца - мисията възможна!

  18.08.2023 15:00  
Круиз с деца - мисията възможна!

Наистина ли круизите са подходящи за деца? Ако сте родител, който се опитва да планира семейната ваканция през лятото, със сигурност сте си задвали този въпрос! Круизите обещават нисък стрес и голямо забавление и осигуряват баланс между семейна задружност, време само за деца и време само за възрастни. Круизите, които предлагат много дейности, за да зарадват възрастните, са чудесни и за деца. Круизите Ви позволяват да посетите различни дестинации, без да се налага да се притеснявате за намирането на хотел или да се чудете къде семейството ще яде. Круизните линии са насочени към семействата, както никога досега и има много удобства, които ще занимават децата ви през целия ден (и нощ). Почти всяка круизна компания разшири своите предложения за деца през последните няколко години. От тематични каюти до детски програми, круизите имат нещо, което ще направи всяко дете щастливо.

Прекарайте качествено време със семейството

Луксозен, релаксиращ и идеалният начин да видите множество различни страни на една ваканция. Не е изненада, че през последното десетилетие круизът се превърна в един от най-популярните начини за прекарване на ваканция. По-голямата част от круизните компании сега са семейни и резервирането на круизна ваканция е брилянтен начин за цялото семейство да прекара забавно пътуване.

Деца

3 -12 годишните ще бъдат разглезени от избор забавления на повечето круизи компании! Круизните лайнери нараснаха по размер през последните няколко години и сега не е необичайно да намерите водни паркове, стени за катерене, боулинг зали, ледени пързалки, и дори картинг на борда! Специализирани детски клубове и дейности само за деца се провеждат на много круизни кораби. Тези програми означават, че можете да отидете на крайбрежни екскурзии или да се насладите на плувния басейн, знаейки, че вашите деца са обгрижвани и си прекарват чудесно с други на тяхната възраст.

Тийнейджъри

Много круизни компании вече разделиха дейностите си и вместо да се грижат за децата и тийнейджърите като цяло, те предлагат дейности за деца до (12-14 години), така и за тийнейджъри. Младежите могат да се наслаждават на дискотеки, DJ партита (или дори да се научат сами да бъдат DJ), да управляват дрон, да снимат филм или да участват в певческо  шоу, както и на стотици други дейности, предназначени изключително за тяхната възрастова група. Дейностите само за тийнейджъри са специално насочени към по-големи тийнейджъри със СПА-процедури и допълнителни или различно програмирани крайбрежни екскурзии. Видеоигрите и филмовите вечери, както и спортните дейности и парти вечерите също са изключително популярни сред тийнейджърите.

Когато избирате вашата круизна компания, имайте предвид че обикновено по-големите круизни кораби във флотата са предназначени за семейства. От kruizi.bg са събрали най-интересните предложения и маршрути за децата и основни съвети, които да следвате, когато планирате круизна ваканция. Поглеждаме към четири от най-големите круизни компании и какво правят те, за да направят децата щастливи по море. Подробности може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета