Вторник, 21 Nov 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Средиземно море от край до край

  22.08.2023 13:30  
Средиземно море от край до край

Какво ще кажете да станете истински мореплаватели за цели две седмици? Да прекосите цялото Средиземно море – от Испания, през Египет, та чак до Израел? Седем държави на три континента! И всичко това, докато плавате комфортно с COSTA PACIFICA, настанени в каютата си, без бързане и напрежение, заобиколени от добро обслужване и чудесна храна. Тръгването е от Савона, от един от най-уютните и съвременни пристанищни терминали в Европа. След като се настаните, започва пътешествието.

Следва ден в Неапол, където може да ядете най-вкусната италианска пица или да посетите останките от древния град Помпей наблизо. После сте в Катания, един от най-забележителните градове на и без това изумителния остров Сицилия. Не забравяйте да ядете каноли – тук са най-истинските.

В следващите дни ще редувате история и древни паметници с дни за релакс в открито море – Крит, Хайфа в Израел и две спирки в Египет – Порт Саид и Александрия. Ако желаете да посетите Кайро и пирамидите, трябва да слезете в Порт Саид, иначе директно продължавате към Александрия.

След Египет корабът поема на запад и след два дни ще пристигнете в Малта с нейната интересна смесица от европейска, африканска и арабска култура. Средиземноморската обиколка ще включи и Барселона и Марсилия, преди да се завърнете обратно в Савона. Тези пътешествия оставят спомени за цял живот.

Тази невероятна оферта ви предлагат от Crusit на цени, започващи от € 1499, като в цената включва водач на български език, самолетни билети, трансфер летище-кораб-летище, 14 нощувки, изхранване на борда, медицинска застраховка. Побързайте и се възползвайте от възможността.



  Последни новини
  Анкета