Събота, 25 Nov 2023
        
Дестинации Новини

Круизите - начин на пътешествие

  22.08.2023 08:52  
Круизите - начин на пътешествие

Когато планирате своята почивка, по навик започвате с разглеждането на различни хотели, правите планове за пътуване до близки на престоя ви дестинации и разглеждате различните оферти, които намирате при вашия туроператор. Замисляли ли сте се обаче, за многото предимства за избора на екскурзии с круиз? Без значение дали търсите подходяща романтична почивка за двама, за пенсионери, индивидуални или групови екскурзии, или искате да заведете вашите деца до различни екзотични дестинации, то с кораб можете да посетите много повече места. На борда на такъв кораб можете да намерите различни забавления, добра храна и други интересни предложения. Можете да предпочетете речен круиз или може би някъде по любимото Средиземноморие, това е единствено ваше предпочитание, но със сигурност можете да намерите добър избор на различни круизи от България.

Какви са предимствата на круизното пътуване? 
Пътуването с кораб има изключително много предимства, които със сигурност биха ви спечелили. Ето и кои са основните сред тях според Boiana-MG:

Първокласно обслужване – дори на малко речно корабче, любезността и коректността на персонала могат да се конкурират с добър европейски хотел, а на първокласен круиз на луксозен лайнер, като цяло ще се почувствате като ако не крал, то поне английски барон.
Нов свят всеки ден – представете си, че вашият хотел сам се мести от място на място , всеки ден отваряйки нов свят за вас! По време на круиз, пътуването вече е част от почивката. Няма нужда да мислите за трансфери, резервации на екскурзии, намиране на водач и други. Просто се наслаждавате на всички удоволствия на плаващ хотел и изследвате забележителностите и културата на новите места, които посещавате.
Круизът е рай за пазаруване – почти всички кораби имат различни магазини, където можете да си купите почти всичко, от парфюми и дрехи, до часовници и електроника. И дори да не намерите това, което ви харесва, винаги има възможност да пазарувате в бутиците на пристанищата. А вълшебната дума безмитно прави пазаруването на круиз още по-привлекателно.
Забавления за децата – ако забавленията на децата в хотелите често се ограничават до вечерна анимация и басейн с пързалка, тогава на круиз мама и татко най-накрая ще могат да се отпуснат, докато детето им се забавлява с професионални аниматори.
Морето е точно под прозореца ви – за да се насладите на сутрешното си кафе при шума на вълните в хотела , ще трябва да станете рано и да отидете на плажа. На круизен кораб трябва да направите само няколко стъпки, за да се случи това - до балкона на кабината или до крайбрежната палуба. А колко е прекрасно да заспиш под успокояващия шум на морските вълни?

Защо да изберете круизите като начин на пътешествие?
Всеки ще намери за себе си още много причини, поради които си струва да отидете на круиз. Всяка година броят на туристите, които предпочитат този вид почивка, расте, а разнообразието от предложения от круизните компании се увеличава.

Защо да изберете круизно пътуване с водач от България?
Най-лесно и удобно е да изберете пътуване с водач от България. Освен че всичко ще ви бъде разказвано на собствения език, то той ще знае и разбира по-добре вашите конкретни нужди и желания. Комуникацията ще става по-лесно, а и емоцията ще е съвсем различна и със сигурност доста по-приятна. Изберете тръгване с автобус или самолет за вашия круиз, като има страхотни евтини предложения, чиито цени със сигурност ще ви допаднат.

Направете вашата почивка запомняща се с избора на подходящ круиз. Със сигурност ще усетите ваканцията си по нов и интригуващ начин и ще имате възможността за невероятни приключения.



  Последни новини
  Анкета