Atlas Ocean Voyages подобрява своите кулинарни предложения, като добавя нови вегански ястия към менюто си, вдъхновени от различни кухни, съобщи компанията, цитирана от cruiseindustrynews.com. От предястия и основни ястия до десерти, новите допълнения включват международни вкусове и иновативни кулинарни техники. Освен това съставките са с местен произход.
Веганското меню вече е достъпно за всички експедиции на Atlas Ocean Voyages.
„Нашето ново веганско меню предоставя още едно уникално кулинарно изживяване за развиващите се предпочитания и диетични нужди на нашите гости“, каза Джеймс Родригес, президент и главен изпълнителен директор на Atlas Ocean Voyages. „Нашият екип от талантливи готвачи внимателно е изработил всяко ястие, за да покаже креативността и разнообразието на веганската кухня, осигурявайки изключително изживяване при хранене за нашите вегански пътници.
Новите ястия включват:
- Салата от прясно цвекло, зелен фасул, домати, каперси и картофи
- Гъби Строганов, поднесени със сос от уиски, корнишони и ориз басмати
- Севиче от стриди с мариновани сурови стриди, сок от цитрусови плодове, кориандър, люти чушки, червен лук, царевични зърна и пюре от сладки картофи
- Салата с кълнове, палмови сърца, домати, авокадо и винегрет от люти чушки
Освен това Atlas Ocean Voyages е подготвил специален веган кът за закуска, включващ веган кроасани, сладкиши, хумус и други. Веган пържола на растителна основа също се предлага за вечеря. Гостите могат също така да се насладят и на 24-часов румсървиз.
Теодора Петрова