Неделя, 03 Дек 2023
        
Кораби Новини

Atlas Ocean Voyages предлага веганско меню

  24.08.2023 17:10  
Atlas Ocean Voyages предлага веганско меню

Atlas Ocean Voyages подобрява своите кулинарни предложения, като добавя нови вегански ястия към менюто си, вдъхновени от различни кухни, съобщи компанията, цитирана от cruiseindustrynews.com. От предястия и основни ястия до десерти, новите допълнения включват международни вкусове и иновативни кулинарни техники. Освен това съставките са с местен произход.

Веганското меню вече е достъпно за всички експедиции на Atlas Ocean Voyages.

„Нашето ново веганско меню предоставя още едно уникално кулинарно изживяване за развиващите се предпочитания и диетични нужди на нашите гости“, каза Джеймс Родригес, президент и главен изпълнителен директор на Atlas Ocean Voyages. „Нашият екип от талантливи готвачи внимателно е изработил всяко ястие, за да покаже креативността и разнообразието на веганската кухня, осигурявайки изключително изживяване при хранене за нашите вегански пътници.

Новите ястия включват:

  • Салата от прясно цвекло, зелен фасул, домати, каперси и картофи
  • Гъби Строганов, поднесени със сос от уиски, корнишони и ориз басмати
  • Севиче от стриди с мариновани сурови стриди, сок от цитрусови плодове, кориандър, люти чушки, червен лук, царевични зърна и пюре от сладки картофи
  • Салата с кълнове, палмови сърца, домати, авокадо и винегрет от люти чушки

Освен това Atlas Ocean Voyages е подготвил специален веган кът за закуска, включващ веган кроасани, сладкиши, хумус и други. Веган пържола на растителна основа също се предлага за вечеря. Гостите могат също така да се насладят и на 24-часов румсървиз.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета