Четвъртък, 30 Nov 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Ваканцията тепърва започва - Южна Америка и Антарктика с кораб Norwegian Star

  25.08.2023 14:30  
Ваканцията тепърва започва - Южна Америка и Антарктика с кораб Norwegian Star

В късната есен на 2023 г., кораб Norwegian Star ще потегли на юг, точно както го правят прелетните птици, докато достигне топлите води по крайбрежието на Бразилия и Аржентина. А от там ще започне зимната му програма из Южна Америка. Освен много приятните позициониращи круизи в началото на сезона от Лисабон до Рио де Жанейро и в края на сезона - от Рио де Жанейро до Лисабон, Norwegian Cruise Line ще плават също около Чилийските фиорди, до Антарктическия полуостров и Фолклендските острови и по плажното крайбрежие на Бразилия. Програмата е пределно богата и разнообразна, включително има и 16-дневен коледно-новогодишен круиз от Буенос Айрес до Буенос Айрес, от 22.12.2023 до 07.01.2024 г.

Norwegian Cruise Line предлага най-изгодните пакети от допълнителни услуги в индустрията, нарчени FREE-AT-SEA пакети, чрез които може да се доближите до All Inclusive цените. Те включват четири екстри и се предлагат при цени от 99€ до 349€ за човек, за круиз. Цената на пакета зависи от продължителността на круиза. Екстрите, включени в пакетите са напитки, пакет вечери в специализираните ресторанти, интернет, отстъпка за брегови екскурзии. Актуалните цени при двойна заетост за наличните каюти ще намерите на уеб сайта на круизна агенция Контитранс М.

Базовите цени за круиз включват основните елементи:

  • настаняване в каюта от избрана от вас категория
  • хранене на пълен пансион
  • пристанищни такси и развлечения на кораба
  • филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в ресторантите на кораба

Изберете круиз за пролетната ваканция,за Великденските празници, за майските празници, или просто изберете маршрута, който ви допада, резервирайте при най-атрактивни цени и добавете FREE-AT-SEA пакет!

 



  Последни новини
  Анкета