Понеделник, 27 Nov 2023
        
Кораби Новини

Работата на круизен кораб - другата гледна точка

  28.08.2023 17:00  
Работата на круизен кораб - другата гледна точка

Работата на круизен кораб има много да предимства. Ако обичате приключенията и не сте някой, който обича да седи доволно на бюрото през целия ден, а вместо това искате да сте навън, за да ви види света, да се срещате с хора и да преживеете нови усещания. Това е работа само за вас и круиз индустрията ви очаква.

Представете си, че всяка сутрин се събуждате на различно място по света, и затова даже ви плащат. Може да видите Амстердам, да пазарувате в Базел или да обядвате в Страсбург. Имате много приятели от различни националности – всички живеете, работите, общувате и се наслаждавате на невероятни моменти  заедно. Звучи ли ви като недостижима мечта? Всичко е възможно. Точно това е начинът, по който хиляди млади хора избират да живеят и това е животът, който вие ​​също можете да изберете.

Няколко причини да започнете работа на круизен кораб:

  • круизният кораб е перфектното превозно средство, което ще ви осигури превоз дo най-красивите места и забележителности.
  • работата е необикновена и много различна, ще ви превърне в интересна и атрактивна личност. Естествено е околните винаги да искат да разговарят за начина ви на живот. Дори потенциални бъдещи работодатели биват заинтригувани, когато видят, че сте работили на кораб.
  • за да спестите пари – потенциалът за спестяване на пари е огромен. Ще имате голям доход и нулеви разходи – без сметки за наем, храна, ток и вода всеки месец. Вашите пари са изцяло и само на ваше разположение!
  • за да се срещате с нови хора – ще имате възможността да работите и ще създадете приятелства и връзки с нови хора, идващи от всяко кътче на света.
  • за да започнете нова кариера – работата на кораб не трябва да е еднократна възможност. Очаква ви блестяща кариера – стига само да я поискате. Възможностите да направите кариера са огромни и круизните компаниите предпочитат да промотират хора от своя персонал.
  • за забавление – и забавлението идва с главно „З” когато работите на кораб. Всеки ден ще имате голям избор от различни развлечения.

В следващ материал ще ви запознаем подробно със стъпките при кандидатстване за работа и какво трябва да знаете за работата на кораб.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета