Вторник, 28 Nov 2023
        
Кораби Морски круизи Новини

Нещо повече от круиз – ВИП почивка с Yacht Club MSC

  29.08.2023 16:00  
Нещо повече от круиз – ВИП почивка с Yacht Club MSC

Преоткрийте най-изисканата ВИП почивка по море. За всички, които искат да се почувстват специални и да получат най-доброто от лукса и най-високо обслужване круизната компания MSC представя ексклузивния си Yacht Club. Компанията предлага най-доброто място за уединение и изискано обслужване в MSC Yacht Club, където да се наслаждавате на изключителни екстри. Можете да се отдадете на лукса в частен клуб, с достъп до безброй възможности за отдих и развлечения на борда. Разкошно обзаведени апартаменти, ексклузивно денонощно обслужване от иконом и консиерж са само началото на тези специални круизни изживявания.

Можете да резервирате MSC Yacht Club на борда на корабите: MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seaside, MSC Seaview и MSC Splendida. Очаквайте скоро: MSC Seashore и MSC Virtuosa.

Луксозното настаняване и ексклузивните услуги са впечатляващи за гостите в MSC Yacht Club и предизвикват захлас. Частните зони включени в цената стартират от елегантния Тop Sail Lounge с панорамните си гледки до стилния специален ресторант и откритата зона за релакс „One Pool Deck“ в комплект с частен басейн, джакузи, слънчеви бани и бар.

Създаден от известни архитекти De Jorio Design International, всеки MSC Yacht Club апартамент предлага безкомпромисен лукс. Египетски памучни чаршафи, матрак от мемори пяна и избор на възглавници гарантират страхотен нощен сън във вашия апартамент в зоната на яхт клуба. Вашият 24-часов иконом е на разположение по всяко време, а безплатният мини бар осигурява денонощно освежаване за вас, за да се възползвате максимално от луксозния си круиз. Насладете се на филми и забавления на широкоекранния телевизор или се възхищавайте на изключителните гледки от панорамния ви прозорец или частен балкон.

MSC Cruises е известна с качествена кухня, а MSC Yacht Club не е изключение.

Закуска, обяд и вечеря се сервират в специален ресторант с подбрано ала карт меню, вариращи от здравословно до галещо небцето меню. Освен това, шикозната зала „Top Sail Lounge“ и откритата релакс зона „The One Pool“ предлагат широка гама от ястия на шведска маса през целия ден.

Поглезете се в изключителния СПА център MSC Aurea с богат избор от възстановяващи процедури за здраве и красота, включително ароматерапия и балийски масаж. Като гост на MSC Yacht Club можете да се възползвате от безплатен достъп до Термалната зона с джакузи, солна стая, ледена стая, парна баня, сауна, керамични отопляеми легла.

Привилегиите на членовете в MSC Yacht Club дават възможност да резервират лично пазаруване или да се насладят на ексклузивно разглеждане на бижута в комфорта на собствения си апартамент директно на борда.

Получавате специална гривна вместо чип карта с достъп за отключване на стаята и пазаруване в бутиците на борда.

Друга вип характеристика е приоритетно чекиране в деня на отплаване, без да се налага да чакате дълго в първият ден на качването на борда.

Като член на MSC Yacht Club не само може да избирате от широката гама MSC екскурзии на брега, които се предлагат, но така също и да проектирате свои собствени желания за индивидуална програма. Личният ви персонал са на ваше разположение денонощно, за да гарантират, че вашето преживяване на всяко пристанище е перфектно. Вашите идеи ще се реализират по най-добрият начин.

Теодора Петрова

 



  Последни новини
  Анкета