Четвъртък, 30 Nov 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Традициите не са това, което бяха - Коледа в открито море

  31.08.2023 16:00  
Традициите не са това, което бяха - Коледа в открито море

Подарете си семеен коледен круиз с най-новия MSC Euribia. От Оушън Травел са подготвили празничен пакет за една незабравима ваканция.  Точно на Коледа корабът ще е в открито море и ще можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Пътуването е в периода 19-27.12.2023 г. на цени от 2423.00 лв. по маршрут: Амстердам, Ротердам, Зеебрюге, Хавър (Париж), Саутхемптън, Хамбург, Ротердам, Амстердам.

На този уникален кораб, където изкуството среща иновациите, пътуването в синьо никога не е било по-завладяващо и в същото време екологично. Не само, че палубите могат да се похвалят с множество оригинални произведения на изкуството, но за първи път самият корпус е визуален шедьовър. Поразителните нови функции на кораба имат за цел да подобрят визията и същевременно да се овладее внедряването на най-съвременни устойчиви технологии за защита и запазване на ценната морска екосистема.

MSC Euribia е кръстен на древната богиня Eurybia, която използва ветровете, времето и съзвездията, за да овладее моретата.



  Последни новини
  Анкета