Петък, 01 Дек 2023
        
Морски круизи Новини Оферти

Водачът на круиз ще се погрижи за всичко

  01.09.2023 11:02  
Водачът на круиз ще се погрижи за всичко

Да предвидите времето от летището до пристанището, какъв е режимът за влизане в пристанищата, закъснение или анулиране на полета, чекирането на кораба, какво може да разгледате на брега, как да резервирате брегови екскурзии и още много други подобни въпроси. Всички те могат да развалят приятното усещане от круиза и да ви развалят почивката. За да организирате сами индивидуално круизно пътуване е нужно да предвидите много важни неща, а не е необходимо. Оставете организацията и притесненията на водачите от Crusit. Вие само си изберете маршрут и си носете доброто настроение. Водачът ще се погрижи за всичко вместо вас и ще отговори на възникналите въпроси по време на пътуването.

Каква е ролята на водача?

При организираните круизи с водач, неговата роля е да придружава групите и да следи дали се спазва организацията от предварителната програма. Ако възникнат проблеми на място, които не можете сами да разрешите, той ще ви помогне във всяка една ситуация. Водачът играе ролята и на преводач. Избирайки да пътувате с организирано пътешествие с водач, от Crusit поемат грижата за всички подробности по организацията на пътуването, от излитането ви от България до завръщането ви. Платформата е част от туроператора Usit colours.

Единственото, което ви остава, е да се наслаждавате на спокойствие в приятна атмосфера и прекрасни дестинации, без да мислите за нищо. Като бонус всеки ден ще сте на различно място, за да не ви стане скучно. Отплавайте към залеза и усетите полъха на вятъра в косите си с неустоимите предложения за организирани круизни групи с водач на Crusit.

От компанията ви предлагат в момента пътешествие до 3 континента или Средиземно море от край до край, както и още много оферти. Разгледайте предложенията в онлайн каталога с круизни групи през 2023 и се отдайте на вашата заслужена ваканция.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета