Неделя, 10 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Започнете бляскаво годината

  01.09.2023 16:00  
Започнете бляскаво годината

Концепцията за новата година може да бъде формулирана така: изхвърляме старото, казваме сбогом на ненужното и започваме малко по-различно. Нищо чудно, че хората казват: „както посрещнеш новата година, така че ще я прекараш“.

Започнете различно и бляскаво новата 2024 г. на круиз Сейшелски острови, Мадагаскар, Мавриций, предлаган от MGTravel. Периодът на пътуването е от 2 до 16 януари 2024 г.  – 14 нощувки на борда на „AIDAblu“.

AIDAblu е от класа кораби, които AIDA Cruises представи в началото на 21 век - те са средно големи и предлагат типичното за компанията разнообразие от ресторанти, барове, места за забавление и уелнес. Спокойно може да вечеряте всяка вечер в различен ресторант, да се наслаждавате на морски гледки от откритите палуби, да се срещнете с останалите пътници в основния атриум или да се насладите на спокойствието на комфортната си каюта. За децата е помислено също с разнообразни възможности за забавления.

Това са от онези дестинации, за които мечтае всеки пътешественик. Смятани за едни от най-екзотичните и скъпи дестинации в света, заслужено са си спечелили тази титла. Не се колебайте, а планирайте вашата следваща почивка с круиз до тези райски места на цена от €1.199, включваща настаняване в избрания вид каюта, изхрванване в някой от включените в пакета ресторанти през целия ден, напитки, забавления и анимация в театъра или около басейна, различни видове спорт, използване на басейн, джакузита и шезлонги и такса обслужване.



  Последни новини
  Анкета