Сряда, 06 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Премиум круизи с кораб Celebrity Infinity

  04.09.2023 17:00  
Премиум круизи с кораб Celebrity Infinity

Средиземно море, Канарските острови и Мароко - премиум круизи с кораб Celebrity Infinity. Резервирайте сега със 75% отстъпка за втория гост в двойна каюта, само до 03.10.2023 г. от „Контитранс М“. 

Снимка: „Контитранс М“

Celebrity Infinity е средно голям круизен кораб, собственост на круизна компания Celebrity Cruises. На този кораб се предлага премиум клас круизен продукт, което означава, че цялостната услуга, която ще ползвате на борда е от най-високо качество. Това се отнася за всичко - настаняването, храненето, обслужването, обстановката на кораба и общата атмосфера.

Снимка: „Контитранс М“

Celebrity Infinity е пуснат в експлоатация през 2001 г. Корабите, построени в първата декада на 21-ви век, се характеризират с това, че са доста големи по обем, в случая 91 хил. GT, което пък позволява на борда да има повече места за хранене, за почивка за развлечения, както и повече каюти с балкони, за разлика от круизните кораби, строени през 20-ти век, при които преобладаващият вид каюти е с прозорец или вътрешни. Корабът е претърпял множество реновирания във времето до сега, за да бъде в изрядно състояние като плавателен съд от една страна и като място за приятно прекарване на ваканцията от друга.

Снимка: „Контитранс М“

Celebrity Infinity е един от корабите, които напълно ще задоволят вашия вкус. Уютен и елегантен, удобен и просторен, всичко това са все характеристики на кораба. Естествена кожа, тиково дърво, меки цветове и повече естествени материали в настилките и тапицериите, това е характерно за интериора на корабите, на които се предлага премиум клас круизен продукт. Не на последно място, корабът е с капацитет само 2170 пасажери при двойна заетост на каютите, което означава, че гостите разполагат с много повече свободно пространство в общите части и с по-просторни и удобни каюти в сравнение с повечето круизни гиганти, на които пътуват над 4-5 хиляди пасажери.

Снимка: „Контитранс М“

Celebrity Infinity ще остане в Европа през цялата 2024 година. Програмата му започва с 12-дневен круиз за посрещане на Новата 2024 г. по маршрут до Канарските острови и Мароко, след което корабът ще се придвижи на изток, за да започне пролетната си круизна програма, първо до Египет и Израел, а след това ще премине към летните круизи из най-красивите пристанища в Егейска Гърция и Турция.   

Снимка: „Контитранс М“

 



  Последни новини
  Анкета