Понеделник, 18 Дек 2023
        
Кораби Морски круизи Новини

Пътуването на Royal Caribbean Radiance of the Seas е отменено поради проблеми със задвижването

  06.09.2023 14:00  
Пътуването на Royal Caribbean Radiance of the Seas е отменено поради проблеми със задвижването

Туристи, резервирали круизно пътуване с Radiance of the Seas на RCI-Royal Caribbean, наскоро бяха информирани за отмяната на тяхното пътуване. Круизът първоначално беше планиран да тръгне от Сюард, Аляска, на 1 септември, но беше отменен поради неочаквани механични проблеми с кораба.

Круизът обещаваше живописно 7-дневно пътуване от Сюард до Ванкувър, със спирки в Джуно, Скагуей, Кетчикан и Хейнс, създавайки големи очаквания сред пътниците. За съжаление, тези очаквания не се оправдаха, тъй като пътниците бяха информирани за отмяната. Като основна причина за отмяната се посочват проблеми със задвижващата система на кораба,  засягащи неговата скорост. Въпреки всички усилия, ремонтите не са могли да бъдат завършени навреме за планираното заминаване, което е довело до решение за отмяна на круиза.

Признавайки неудобството, причинено на пътниците, Royal Caribbean International обяви серия от компенсаторни мерки. Пътниците, които са резервирали круиза и всякакви екскурзии по брега през круизната линия, ще получат пълно възстановяване на разходите си. Освен това полетите на тези, които са организирали пътуването си със самолет чрез Royal Caribbean, ще бъдат пренасрочени, за да се сведат до минимум техните загуби. Пътниците, които сами са уредили полета си, ще получат кредит до $600 компенсация за техните предварително резервирани полети за връщане.



  Последни новини
  Анкета