Неделя, 10 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Новата “Have It All” тарифа на Holland America Line

  07.09.2023 17:00  
Новата “Have It All” тарифа на Holland America Line

Новата тарифа „Have it all“ се прилага спрямо повечето круизи от програмата на Holland America Line, с изключение на маршрутите с продължителност под 5 нощувки и с излючение на някои гранд круизи. Тази тарифа е подходяща за всички, които предпочитат да имат повече елементи, включени в цената на круиза. Новата тарифа „Have it all“ включва настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни и други такси, напитки в основните ресторанти и от автоматите на бюфета. Има и следните допълнителни екстри:

Пакет напитки (Signature Beverage Package)

Може да поръчвате до 15 броя напитки на ден, във всички барове и ресторанти на кораба, като цената на единичната напитка не трябва да надвишава 11$. За напитки с цени над 11$ се доплаща. Пакетът напитки се предоставят на всички гости в каютата, включително и на тези, настанени на допълнителни легла. В пакета напитки е включена такса обслужване.

Вечери в специализираните ресторанти на кораба

  • за круизи с продължителност от 6 до 9 нощувки - 1 вечеря в ресторант Pinnacle Grill или Tamarind*;
  • за круизи с продължителност от 10 до 20 нощувки - 2 вечери съответно в ресторант Pinnacle Grill и Tamarind*;
  • за круизи с продължителност 21 и повече нощувки – 3 вечери съответно в в ресторант Pinnacle Grill, Tamarind* и Canaletto.

*За корабите на които няма ресторант Tamarind, безплатната вечеря се предлага в ресторат Canaletto. А за круизите с продължителност над 21 нощувки, в случай, че на кораба няма ресторант Tamarind, тогава две от безплатните вечери се осъществяват в ресторант Pinnacle Grill. В пакета вечери в специализираните ресторанти не се включват специалните кулинарни вечери от тип: „Sel De Mer“, „De Librije“ и „Sommelier Dinner“

Отстъпка за брегови екскурзии

  • за круизи с продължителност от 6 до 9 нощувки – 1 брегова екскурзия на стойност до 100$ или отстъпка 100$ от цената на 1 заявена екскурзия по време на круиза;
  • за круизи с продължителност от 10 до 20 нощувки – 2 брегови екскурзии на стойност до 100$ или отстъпка по 100$ от цената на всяка от 2 заявени екскурзии по време на круиза;
  • за круизи с продължителност от 21 и повече нощувки – 3 брегови екскурзии на стойност до 100$ или отстъпка по 100$ от цената на всяка от 3 заявени екскурзии по време на круиза.

Интернет пакет

WI-FI Surf Package. Пакетът се предоставя на гостите, настанени на нормални легла в двойна каюта (общо 2 Log-in за каюта).

От тази невероятна тарифа може да се възползвате по време на Средиземноморските гранд круизи, предлагани от Контитранс-М вече за 2025 г. пътуването е с кораб OOSTERDAM на Holland America Line.

 



  Последни новини
  Анкета