Четвъртък, 14 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Новини

MSC Cruises разполага 3 кораба в Близкия изток

  08.09.2023 15:09  
MSC Cruises разполага 3 кораба в Близкия изток

MSC Cruise прави значителни крачки в укрепването на присъствието си в Близкия изток за предстоящия зимен сезон 2023-2024 г. Един от забележителните акценти е въвеждането на 17 нови пътувания със 7 нощувки в Арабския залив от MSC Virtuosa. Тези пътувания тръгват от Дубай ОАЕ, отвеждайки пътниците на завладяващи пътешествия до набор от пленителни дестинации, включително Доха в Катар, новодобавеното пристанище Манама в Бахрейн, Абу Даби, остров Сир Бани Яс в ОАЕ и обратно до Дубай. Още по-привлекателното е, че международните гости имат гъвкавостта да избират от три пристанища за качване: Дубай, Доха и Абу Даби. Освен това MSC Virtuosa ще играе уникална роля като хотел на круизен кораб за Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, планиран за 24-ти до 26-ти ноември.

MSC Opera е готова да се завърне в региона с 22 отделни 7-нощни плавания през 2023-2024 г., започвайки от Дубай и обхващайки пристанища като Абу Даби, остров Сир Бани Яс, Касаб в Оман или Фуджейра в ОАЕ , столицата на Оман Маскат , и връщане в Дубай. Програмата „Fly&Cruise“ за сезон зима 2023-2024 е също толкова привлекателна, с повече от 60 000 налични места за връщане от Европа, Южна Америка и Канада до региона на Персийския залив. Пътниците могат да се насладят на директни полети до Дубай с Emirates и Доха с Qatar Airways.

MSC Orchestra също е част от това вълнуващо разширение, предлагайки нов маршрут през зимния сезон 2023-2024. Тръгвайки от Сафага Египет, тя ще предложи 20 плавания със 7 нощувки до дестинации като Джеда Саудитска Арабия, Акаба-Петра Йордания, новото за MSC пристанище Шарм Ел-Шейх Египет и Сохна (за Кайро ), след което обратно до Сафага. Международните гости ще имат опции за качване в Сафага, Джеда, Шарм ел-Шейх и пристанище Сохна.

Това всеобхватно предложение има за цел да предостави множество изживявания при пътуване за круизни ентусиасти, позволявайки им да изследват някои от най-богатите на култура и визуално зашеметяващи дестинации в Близкия изток, докато се наслаждават на комфорта и лукса, с които е известен MSC. Независимо дали става въпрос за оживения градски пейзаж на Дубай, историческите съкровища на Бахрейн, културните чудеса на Оман, новооткритите възможности за пътуване в Саудитска Арабия или идиличните плажове на Шарм ел-Шейх, MSC е готов да предостави незабравими пътешествия за пътешественици, търсещи едновременно приключения и релаксация в Близкия изток.



  Последни новини
  Анкета