Понеделник, 11 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи

Подгответе се за пътуване с AIDA

  11.09.2023 14:00  
Подгответе се за пътуване с AIDA
  Kruizi

AIDA Cruises е запазена марка на Carnival Corporation, предназначена за немскоговорящия пазар с непринудена и неформална концепция. Освен обслужване на немски език, трябва да сте подготвени и за начин на пътуване, свързан с немската култура. От Kruizi са ви подготвили пълно ръководство за круизи с AIDA. 

Освен стандартния пълен пансион или храненето на борда, в цената на круиза се включват и всички наливни напитки в основните бюфетни ресторанти, трапезно наливно вино, бира и безалкохолни напитки. Чесно се организират и дегустации на бира на борда. Бакшишите също са включени в обявените цени. 

Голям плюс за хората, които обичат да раполагат с времето си е, че имат свободата да се хранят в удобно за тях време, тъй като няма фиксирани смени на хранене в ресторантите, няма предварително разпределени маси, както и изисквания за облекло, така че може да оставите официалните си дрехи у дома.

Храната на борда и разнообразието от ресторанти, включени в цената е нещото, което откроява компанията особено много. Ресторантите на борда са разделени на четири различни групи, като обичайно има около 17 места за хранене на борда.

Особености при пътуване с AIDA

Все още корабите на AIDA са фокусирани върху немскоговорящите гости – брегови екскурзии на немски език, по възможност се предлага и английски, съобщения по озвучителната уредба на корабите – на немски, както и писмените съобщения са предимно на немски език, но екипажът на борда говори английски.

За голяма част от пътуванията си AIDA Cruises предлагат варианти за чартърни полети от Германия, което означава много изгодни пакетни цени с полети за труднодостъпни дестинации от България, като Канарски острови, Индийски океан, Кариби без визи от Доминикана. AIDA Cruises убеждава с разнообразие от бюфети, добра спортна програма и разнообразни забавления. Възрасттта на гостите на борда е смесена и зависи от дестинацията. Особено младите двойки и семейства бързо намират връзка тук.

Wifi - до октомври 2023 г. всички кораби във флота ще бъдат оборудвани с иновативната широколентова услуга Starlink на SpaceX.

AIDA не прилича на нищо друго, което сте преживявали по „седемте морета“. Това пътуване вероятно е толкова далеч от класическия круиз, колкото можете да си представите в момента. Ако обичате свободата да вършите нещата по ваш вкус, тогава ви очаква добро прекарване. И кой каза, че изходните зони на кораба трябва да бъдат ужасно индустриални на външен вид? Тук AIDA променят правилата със стилен дизайн на залите, изобилие от интерактивни екрани, рецепция, кафене, където много продукти като плодове и сандвичи за вашето време в пристанището са безплатни. И сякаш това не е достатъчно, има робот, с който да си играете, докато чакате да слезете от кораба.

И все пак, AIDA е планирана за немскоговорящия пазар. Така че ще ви бъде полезно владеене на немски език, или трябва да се отпуснете и да се насладите на факта, че не винаги ще разбирате з акакво ви говорят или ще знаете какво се случва. Обичайно на борда организират събиране на английски език с безплатни напитки в един от нощните клубове, за всички които не владеят немски език.

 



  Последни новини
  Анкета