Понеделник, 11 Дек 2023
        
Дестинации Новини

Седемзвездно изживяване за авантюристи

  11.09.2023 15:05  
Седемзвездно изживяване за авантюристи

Когато става въпрос за планиране на околосветско пътуване, единственият недостатък е подготовката и планирането месеци, понякога години, предварително. Времето, за което ще резервирате полети, коли под наем и намиране на хотели за престой, вероятно ще ви стигне да обиколите света два пъти и това дори не включва планиране на маршрутите, след като пристигнете. Тук не става въпрос да не пътувате по света – ако можехте да го направите по-лесно, не бихте ли искали? Ако приемем, че отговорът е да, малката TCS World Travel е най-добрият приятел на луксозния авантюрист, която ще ви предложи седемзвезден въздушен круиз.

Тази компания планира всичко - от туристически дестинации до транспорт до най-добрите хотели и най-добрите ресторанти. TCS е в бизнеса от 1991 г. и е извършила повече от стотици пътувания до 200 държави и продължава да се развива.

TCS World Travel може да ви предложи седемзвездно пътешествие, което ще ви достави несравними и уникални преживявания, с изключително обслужване, в най-добрите дестинации по целия свят. Частният самолет не само е екстравагантен и удобен, но и прави възможно пътуването до толкова много дестинации за толкова кратък период от време. В допълнение към първокласното летателно изживяване, екипите на TCS инициират провокиращи размисъл дискусии и лекции, които със сигурност ще заинтригуват всеки любител на историята. Да не говорим, че пътешествениците ще получат възможността да се срещнат с местните жители, които ще споделят уникална представа за културата и историята на всяка дестинация.

Такова незабравимо изживяване се случва веднъж в живота и е с нула процента проблеми и сто процента удобство.

 

 



  Последни новини
  Анкета