Вторник, 12 Дек 2023
        
Кораби Новини

Мистерия на борда на Carnival Cruise

  11.09.2023 16:00  
Мистерия на борда на Carnival Cruise

Полицейските служители на Маями издирват 26-годишен мъж, който е обявен за изчезнал от роднина след акостирането на кораба на круизната линия CCL-Carnival в Порт Маями, Флорида, САЩ.

Последното известно местоположение на мъжа е било в неговата каюта на кораба на 4 септември. Изявлението на круизната компания се казва, че съквартирантът на изчезналия пасажер си спомня, че го е видял около 7 сутринта, което съвпада с началото на процеса на слизане на терминала.

Положени са значителни усилия за намирането на госта в рамките на кораба, но той остава в неизвестност. Проведено е хеликоптерно търсене на водата в близкия район. Полицаи от Маями също са били изпратени да разследват случая. Въпреки тези усилия изчезналият гост не е открит от системите за наблюдение, включително митническата и гранична служба на САЩ, по време на слизането.

След като корабът е бил освободен от полицията в Маями, е подновил следващото пътуване. Екипът CCL-Carnival веднага е предоставил подкрепа на семейството на госта по време на тази тревожна ситуация.

Сестрата на изчезналия разкрива, че той е бил част от семейна група, празнуваща 60-ия рожден ден на баща им на кораба. Издирването продължава и властите се полагат всичси усилия да го намерят изчезналия и да осигурят неговото благосъстояние.

Пътуване на Carnival Cruise (4-дневен маршрут на Бахамските острови) е започнало на 4 септември и e приключило на 8 септември.

 



  Последни новини
  Анкета