Понеделник, 18 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Тропически залези с MSC DIVINA

  12.09.2023 16:00  
Тропически залези с MSC DIVINA

Подарете си 5-звездно изживяване през есента и се насладете на невероятните гледки, спиращи дъха по маршрута Генуа-Барселона-Казабланка-Санта Круз де Тенерифе-Фунчал-Лисабон. Туристическа агенция „Галера“ ви предлага MSC Divina да е вашият хотел за 10 дни на цени от 1740 евро за възрастен, настанен в двойна каюта с балкон.

Пътешествието стартира на 25.10.2023 г. с програма:

1 ден - отпътуване от София с редовен полет на WIZZAIR. Пристигане на летище Бергамо/Милано. Организиран трансфер летище – Генуа /около 150км/. Пешеходна туристическа обиколка на Генуа. Организиран трансфер до пристанище Генуа. Настаняване на кораба. Отплаване в 16.00ч. Забавления на кораба. Нощувка. В Генуа ще имате възможност да видите Аквариумa и Музея на Морето, Palazzo San Giorgio, Катедралата San Lorenzo, Palazzo Ducale, Porta Soprana, Къщата на Христофор Колумб.

2 ден - пристигане в Барселона. Ще имате възможност да видите площад Каталуния, известната улица Рамбла, площад Испаня, паметника на Колумб, „Саграда Фамилия”, къщите на Гауди и др. Отплаване в 18.00ч.

3 ден - в открито море. Забавления на кораба. Нощувка.

4 ден - пристигане в Казабланка и разглеждане на Джамията Хасан II, една от най-красивите джамии в света, крайбрежния Corniche в Casablanca, централния пазар, Медина и др.

5 ден - в открито море. Забавления на кораба. Нощувка.

6 ден - пристигане в Санта Круз де Тенерифе и възможност да видите прекрасния град, както и да се изкачите в подножието на вулкана Тейде - най-високият връх в Испания (3718 метра). Прекрасна гледка, откъдето се виждат почти всички Канарски острови. Вулканът е най-популярната природна атракция в Тенерифе.

7 ден - пристигане във Фунчал. Там ще можете да се насладите на изобилието от цветна и екзотична флора на Мадейра, забелязваща се в парковете и градините, които оживяват градската тъкан. Ежедневният пазар изкушава със зрели, сочни плодове и зеленчуци и най-пресни риби и морски дарове. Ще се разходите из Стария град за автентичен поглед към миналото, възможност да вземете кабинков лифт за зашеметяващ преглед на града. След това имате организиран трансфер пристанище-летище. Отпътуване от Фунчал с редовен полет на TAP и пристигане в Лисабон. Настаняване в хотела. Свободно време за вечерна дегустация на местните специалитети и напитки. Нощувка.

8 ден - Свободно време в Лисабон и разходка до площада на търговията, площад "Маркес де Помбал", манастирът “Жеронимуш” и кулата „Белем”, включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметникът на откривателите и др. Вечерта по желание може да се потопите в света на фадо.

9 ден - еднодневна екскурзия до Ещурил и Кашкаиш - Лисабонската ривиера или Синтра - образец за културно-историческата стойност на португалското наследство с множество замъци и дворци.

10 ден - възможност за разглеждане на парка на нациите и Океанариума – един от най-големите в света. Организиран трансфер до летището. Отпътуване от Лисабон с редовен полет на WIZZAIR и пристигане в София.

Информация за кораба

MSC Divina e се гордее с 18 палуби, носещи имената на богове и богини от древногръцката митология. Круизният кораб е 5 звезди и отговаря на лукса на 5- звезден хотел. Създаден е по модел на по-малките й “сестри” MSC Splendida и MSC Fantasia, но притежава някои забележителни подобрения в дизайн, удобства за клиентите и системи за сигурност, с което „Божествената” превъзхожда не само сестрите си, но и круизните кораби в световен мащаб.

Тук ще откриете фоайе с кристален „сваровски“ под и стъклен купол, огромен СПА център за релаксация, повече барове и кафенета от всеки друг кораб на компанията, изключителен бляскав театър, където всяка вечер гостите се наслаждават на незабравими представления.

Това е един от най -големите и луксозни круизни кораби, строени някога за европейска круизна компания. С дължина по-голяма от височината на Айфеловата кула или повече от 3 футболни игрища.

 



  Последни новини
  Анкета