Сряда, 13 Дек 2023
        
Дестинации Речни круизи

Отдайте на класическата музика с круиз по река Рейн и Дунав

  13.09.2023 15:00  
Отдайте на класическата музика с круиз по река Рейн и Дунав

Този тематичен круиз е създаден специално за почитатели на класическата музика и предлага внимателно подбрана музикална програма, както на борда, така и на брега. Отплаванията на 26.09.2023 г. и на 19.09.2024 г. се осъществяват с кораб MS Amadeus Queen. Авиата Травел ви предлагат това несравнимо изживяване на цени от 1436 евро, в зависимост от избрания период. Маршрутът е 8-дневен речно приключение Кьолн-Рюдесхайм-Милтенберг-Вертхайм-Вюрцбург-Бамберг-Нюрнберг-Регенсбург-Пасау.

В цената са включени всички екскурзии и музикалните изпълнения, услугите на опитен круизен мениджър, гурме-хранене на база закуска, обяд, вечеря и среднощни закуски в елегантния Панорамен ресторант, неограничено количество червено и бяло вино от най-известните европейски винарски райони по време на вечеря на борда, чай и кафе, коктейл и вечеря за „добре дошли“ и гала-вечеря на капитана.

Специално забавление на борда, включващо лекции, кулинарни демонстрации, музикални изпълнения на борда и вечерна музика от Дуо Амадеус.

Възползвайте се от това класическо изживяване и се потопете в една вселена на творчество и шедьоври, оставени в наследство от стотици композитори.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета