Събота, 23 Дек 2023
        
Дестинации Новини

Disney Cruises предлагат приключения за семейства

  14.09.2023 09:10  
Disney Cruises предлагат приключения за семейства

Специално създадени, за да обслужват семейства, корабите на Disney предлагат невероятен спектър от удоволствия и дейности. Корабите са разделени на зони за деца и зони за възрастни, като позволяват на децата да се забавляват на воля под погледа на добре обучен персонал, докато родителите релаксират в барове,  фоайета, ресторанти и плувни басейни само за възрастни.

По замисъл компанията Disney Cruise е била предназначена да бъде различна. Като първа круиз линия, притежавана и експлоатирана от фабрикантите на мечти в Disney, Disney Cruise специално е проектирала своите кораби със зони и дейности, които отговарят на нуждите на летуващите семейства, в резултат на което предлага на гостите невероятна ваканция, невиждана на друго място. Освен, че предлага ваканционен круиз със седем нощувки до Карибите, Disney Cruise Line предлага и маршрути с три или четири нощувки до Бахамите и опции, които включват престой в Walt Disney World Resort. Корабите на компанията плават до Панамския канал, Мексиканската ривиера,  Аляскя и бреговете на Пасифика, и извършват трансатлантически прекосявания до Европа. 

Disney Cruise Line е подбрала най-красивите дестинации в най-вълнуващите райони около света за Вас и Вашето семейство, които никога няма да забравите. Насладете се на живота с услугите и опита, които екипажа на Disney е готов да сподели с Вас. Изследвайте международните пристанища от Карибския регион до Европа и извън нея. Открийте един нов свят на изкушения, които ви очакват!



  Последни новини
  Анкета