Събота, 16 Дек 2023
        
Дестинации Новини

Круизните дестинации на Regent Seven Seas Cruises

  14.09.2023 09:20  
Круизните дестинации на Regent Seven Seas Cruises

Круизните дестинации на Regent Seven Seas Cruises са разнообразни и покриват места на всички континенти. Разбира се, както всяка компания и Риджънт си имат приоритетни круизни региони. Такива са например Средиземноморския круизен регион, круизните дестинации в Аляска и Карибите. Може обаче да откриете корабите на Риджънт, изпълняващи круизи в Балтийско море, до Норвежките фиорди, Исландия, Гренландия, ще ги намерите също в Азия, Австралия, в Тихия океан, в Южна Америка и в Южна Африка.

Една много съществена особеност на круизите на Риджънт е това, че в цените са включени разнообразни брегови екскурзии във всички пристанища от круиза.Това означава, че ако желаете да разгледате забележителностите на даден круизен регион по-детайлно, в дълбочина и под ръководството на професионален екскурзовод, тогава резервирането на круиз имено на круизна компания Regent Seven Seas Cruises е много препоръчително. Чрез безплатните брегови екскурзии ще може да посетите места, отдалечени от морските пристанища като например Сент Реми или Екс в Прованса, Таркуина или Лука в Тоскана и много други чудни кътчета които не са разположени на самото море. За да посетите подобни селища се нуждаете от предварително организиран транспорт, освен това, услугите на професионалния екскурзовод не са за пренебрегване. В общия случай, екскурзоводите са високо образовани хора, перфектно владеещи чужди езици, с обширни познания за историческите, археологическите, архитектурните и културните забележителности. Екскурзоводът ще ви предостави много допълнителна информация за начина на живот, за миналото и за модерното съвремие на региона. Ако имате късмет, по време на такъв круиз може да срещнете и истински ерудити в тяхната област, хора, посветили живота си на историята и археологията, които блестят със забележителни познания за посещаваните обекти и които не просто предлагат обслужване за туристите, но искат да ги приобщят като им разкрият в най-голяма степен тайните на отминалите епохи.
 
В този смисъл, круизите на Риджънт до дестинации в Средиземно море или в Северна Европа са възможност да посетите много места, за които дори не сте подозирали, които остават в страни от стандартните круизни маршрути. Това е начин да обогатите познанията си за света. Същото се отнася и за круизите в Азия, където дестинациите са наситени с много исторически и културни забележителности. В круизни дестинации като Австралия, Аляска или Южна Америка, включените в цените на круизите брегови екскурзии ще ви предоставят идеалната възможност да разгледате природни забележителности и обекти, извън пристанищните райони. Така ще придобиете по-пълна представа за непознати далечни континенти.
 
Не на последно място следва да отбележим, че Риджънт са специалисти в организирането на интересни круиз-турове – морски пътешествия, комбинирани с разширена наземна екскурзионна програма преди или след круиза. Круиз-туровете на Риджънт са подробно описани в т.нар. Concierge Collection. Повечето от тях включват наземна програма с луксозни влакове, като Orient Express в Европа, Rocky Mountaineer в Скалистите планини в Канада, а също и луксозните влакове до Мачу Пикчу в Перу и из саваните на Южна Африка.
 
ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, МАЛТА
Вижте още 
 
ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ТУРЦИЯ, ИЗРАЕЛ, ЕГИПЕТ, ХЪРВАТСКА, ЧЕРНА ГОРА
Вижте още 
 
КАНАРСКИ ОСТРОВИ, МАДЕЙРА, МАРОКО, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ
Вижте още 
 
ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ, АНГЛИЯ
Вижте още 
 
СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ГРАНД КРУИЗИ
 
 
НОРВЕГИЯ, ШОТЛАНДИЯ, ИСЛАНДИЯ, АНГЛИЯ И АРКТИКА
Вижте още 
 
ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ХОЛАНДИЯ, НОРВЕГИЯ
Вижте още 
 
АРАБСКИ ПОЛУОСТРОВ, СУЕЦКИ КАНАЛ, ИНДИЙСКИ ОКЕАН
Вижте още 
 
ГРАНД КРУИЗИ В СЕВЕРНА ЕВРОПА
 
 
АЛЯСКА КРУИЗИ (САЩ И КАНАДА ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ)
Вижте още 
 
АЗИЯ - ДАЛЕЧЕН ИЗТОК (ЯПОНИЯ, КОРЕЯ, КИТАЙ)
Вижте още 
 
ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ (СИНГАПУР, ВИЕТНАМ, ТАЙЛАНД, МАЛАЙЗИЯ, КАМБОДЖА, ИНДОНЕЗИЯ)
Вижте още 
 
АЗИЯ ГРАНД КРУИЗИ
 
 
ГРАНД КРУИЗИ АЗИЯ, АВСТРАЛИЯ, ЮЖЕН ПАСИФИК
 
 
ГРАНД КРУИЗИ В ТИХИЯ ОКЕАН, ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ, ХАВАИ
Вижте още 
 
КАРИБСКИ КРУИЗИ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ (ALL INCLUSIVE)
Вижте още 
 
КАРИБИ, БАХАМИ, ПАНАМСКИ КАНАЛ, ФЛОРИДА С ОТПЛАВАНЕ ОТ САЩ
Вижте още 
 
ЮЖНА АМЕРИКА, АНТАРКТИКА, АМАЗОНКА
Вижте още 
 
ЮЖНА АМЕРИКА, АНТАРКТИКА, АМАЗОНКА ГРАНД КРУИЗИ
 
 
АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ, ЮЖЕН ПАСИФИК, ОБИКОЛКА НА АВСТРАЛИЯ
Вижте още 
 
АФРИКА
Вижте още 
 
НОВА АНГЛИЯ (САЩ И КАНАДА ИЗТОЧНО КРАЙБРЕЖИЕ)
Вижте още 
 
ОКОЛОСВЕТСКИ И ГРАНД КРУИЗИ
Вижте още 
 
МЕКСИКО
Вижте още 
 
ТРАНСАТЛАНТИК
Вижте още 
 
ТРАНСПАНАМА

Вижте още 

https://contitrans-m.com/%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/regent-seven-seas-cruises



  Последни новини
  Анкета