Четвъртък, 14 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Незабравимо пътешествие из Персийския залив

  15.09.2023 15:15  
Незабравимо пътешествие из Персийския залив

Подарете си незабравимо пътешествие из Персийския залив с ултрамодерен круизен кораб. Ще посетите невероятните Дубай, Абу Даби, остров Сир Бани, Бахрейн и Доха. Станете част от една вълшебна арабска приказка с посещение на едни от най-атрактивните и автентични емирства, докосвайки се до лукса на арабските шейхове. Пътешествие, което не е за изпускане. Интересът е голям, по данни на Марбро Турс и останалите възможни дати за отпътуване са 19.01.2024 г. и 15.03.2024 г., на цени от 2 533 лв. Местата и за тези периоди вече са ограничени.

Програмата включва:

ДЕН 1 – полет София-Дубай и нощувка.

ДЕН 2 – Дубай - отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай може да се включите в панорамна обиколка на емирството с екскурзовод на български език. Трансфер до кораба и настаняване. Отплаване за Доха.

ДЕН 3 – Доха - свободно време за плаж и развлечения на кораба. Имате опция за сити тур на Доха. Отплаване за Бахрейн.

ДЕН 4 – Бахрейн. Свободно време за плаж и развлечения на кораба или екскурзия по избор с възможност за посещение на пистата от Формула 1 и джамията Ал Фатих. Комбинирайте древността и модерното, историята и културата в тази полудневна обиколка.

ДЕН 5 - в открито море.

ДЕН 6 - Абу Даби - свободно време за плаж и развлечения на кораба и възможност за екскурзия по избор.

ДЕН 7 - остров Сир Бани Яс - свободно време за плаж и развлечения на кораба и мини тур на острова.

ДЕН 8 – Дубай - свободно време за плаж и развлечения на кораба и екскурзии по избор. Имате опции за разглеждане на цветните градини — “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра, или модерен круиз с вечеря по Дубай Марина.

ДЕН 9 – Дубай - освобождаване на каютите. Трансфер до хотел и настаняване. Възможност за екскурзия - сафари с джипове в пустинята с включена вечеря.

ДЕН 10 – полет Дубай-София.

Теодора Петрова

 



  Последни новини
  Анкета