Петък, 15 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Вечният бестселър: Великден на Санторини

  14.09.2023 17:03  
Вечният бестселър: Великден на Санторини

Най-предпочитаният великденски круиз се завръща. Изживейте с Crusit един слънчев Великден, различен от всяка друга година, но без да се лишавате от любимите си ястия и ритуали. Посрещането на Великден на гръцките острови е запомнящо се изживяване, изпълнено с повече тържественост, отколкото сте виждали, а спокойният неделен ден ще прекараме, посещавайки два от най-значимите острови в Егейско море – Крит и Санторини с неговите накацали по скалите бели къщички и църкви.

Освен тях ще посетите и красивия остров Миконос, както и турския курорт Кушадасъ, където ще може да видите един от най-добре запазените градове от древността – легендарния Ефес. Докато сте на уютния кораб Олимпия, ще се чувствате като у дома си – всички съобщения на борда са и на български език, кухнята и напитките са познати и обичани от всички, а персоналът на круизната компания Celestyal Olympia ще ви очарова с непринудено, приятелско, а в същото време истински професионално отношение.

Празнувайте Великден с 5-дневния круиз, предлаган от Crusit на промоционални цени от € 549 по маршрут София-Атина (Лаврион)-Миконос-Кушадасъ (Ефес)-Патмос-Ираклион (Крит)-Санторини-Атина (Лаврион)-София.

Подробна програма на круиза може да разгледате тук:

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета