Понеделник, 18 Дек 2023
        
Новини

Как да спестите пари при резервация на круиз? – втора част

  18.09.2023 14:05  
Как да спестите пари при резервация на круиз? – втора част

Last minute оферти

Голям късмет ще е, ако посетите туристическата агенция и заявите, че искате да резервирате круиз, който отплава след три дни и даже да спестите пари. Това рядко може да се случи, но не е невъзможно и вие може да сте един от тези големи късметлии. Просто трябва да следите постоянно офертите от агенциите и ако нямате пречка да заминете веднага – възползвайте се. Трябва да знаете, че близо 80% от тези оферти в последната минута са за двойки и се пускат по-малко от 7 дни преди пътуването. Това означава, че двамата трябва да сте изключително гъвкави с ангажиментите си и да извадите веднага съответната сума за заплащане на круиза.

Промоционални кампании

Възползвайте се от кампаниите на круизните компании, които имат сезонни отстъпки и промоции. Освен това, ако сте се регистрирали за получаване на информационни бюлетини или имате карти за лоялни клиенти, ще научавате първи за офертите. Ако сте доволни и достатъчно добре познавате круизната компания, която ви предлага услугите си - това е най-добрата възможност да получите добри цени.

Безплатни пакети

Много от компаниите предлагат на своите клиенти при определени условия и безплатни пакети. Те могат да включват напитки, Wi-Fi, СПА процедура, вечеря в ресторант и други, които обикновено не са включени в цената и ще трябва да платите допълнително. Има и специални оферти за различни възрастови крузи, като например 55+.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета