Петък, 22 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Пропътувай мечтите си с COSTA Smeralda

  20.09.2023 16:00  
Пропътувай мечтите си с COSTA Smeralda

COSTA Smeralda е един от най-новите круизни кораби на Costa Cruises. Това е най-големият в Европа и петият по големина в света пасажерски лайнер, който ще ви даде възможност да се насладите на лукс, висококласно обслужване и най-модерни технологии и архитектурни инвенции, поставени в услуга на свободното време, развлеченията и почивката на гостите.

Маршрутът, който ви предлагат от Руал Травел за вашата Средиземноморска ваканция, е Рим – Генуа – Марсилия – Барселона – Каляри – Неапол. Програмата е деветдневна и включва 1 нощувка със закуска в Рим в централен тризвезден хотел, всички трансфери (летище Фиумичино – хотел в Рим/хотел в Рим – пристанище в Чивитавекия и  пристанище в Чивитавекия - летище Фиумичино), 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Smeralda, в каюти категория CLASSIC и PREMIUM с включени пристанищни такси, водач–придружител от туроператора, забавления и развлекателна програма на борда. Изхранването на борда на кораба е на база пълен пансион. Лети се с авиокомпания „ИТА”, а трансферите в Италия и при допълнителните екскурзии се извършват с автобус.

Цените започват от 2269 лв., като имате отстъпка за ранно записване и избор за дати на отпътуване: 03 април 2024 г. или 01 май 2024 г.

Повече подробности за невероятното пътуване може да откриете ТУК.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета