Вторник, 26 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Качете се на кораба на мечтите и следвайте слънцето

  21.09.2023 14:00  
Качете се на кораба на мечтите и следвайте слънцето

Невероятният круиз, който следва слънцето започва само след два месеца. Побързайте и резервирайте своето пътешествие с водач от България с посещение на Лондон, Маями и седем карибски острова на борда на луксозния кораб MSC Seaside. От Ана Травел ви провокират с предложение за 14 дни на цени само от 5499 лв., като за тази сума получавате девет нощувки на кораба на база пълен пансион, една нощувка в Лондон, две в Маями и включени обзорни обиколки.

Периодът на цялата екскурзия е 16.11 - 29.11.2023 г. по маршрут София - Лондон - Порт Канаверал, Флорида - Оушън Кей MSC Marine Reserve - Филипсбург, Сейнт Мартен - St. John´s - Фор дьо Франс - Пойнт а Питр, о. Гваделупа - Кастрис, Сейнт Лусия - Бриджтаун, Барбадос.

За това пътуване се изисква виза за САЩ и международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от дата на привършване на програмата.

Програма:

Ден 1: Полет от София до Лондон. Кратка автобусна обзорна обиколка на Лондон с местен лицензиран екскурзовод и настаняване в хотел. Нощувка

Ден 2: Освобождаване на хотела за ранен полет до Маями. Лондон Хийтроу – Маями. Трансфер до хотела, настаняване. Свободно време. Нощувка.

Ден 3: Закуска. Обзорна екскурзия (включена в цената), която ще включва Art Deco South Beach Area, Ocean Drive и Villa Versace, South Point park и Fisher Island, Holocaust Monument, Miami Bass Museum Building, Downtown Miami, Freedom Tower, American Arena, Miami Circle, Miami River, Challenger Shuttle Memorial, Little Havana district и още много други, а по време на екскурзията може да научите още много интересни факти и да видите още забележителности. Свободно време. Нощувка.

Ден 4: Маями - Порт Канаверал - Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване към Порт Канаверал. Минаване през процедура по качване на кораба. Свободно време за запознаване с кораба. Нощувка.

Ден 5: Оушън Кей MSC Marine Reserve.

Уникалният частен остров на компанията MSC CRUISES, тропическа дестинация, която ще ви потопи в незабравимо природно изживяване, научавайки за кораловите рифове и опазването на океана. Близо 3 години компанията работи по този специален екологичен проект за да сътвори голямо постижение и възраждане на еко системите от океанското дъно, коралите и морските индивиди.

Ден 6: Плаване - свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 7: Плаване - свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 8: Филипсбург, Сейнт Мартен - Холандски Антили - Смесица от много култури - островът се е превърнал в дом на над 100 различни националности. С километрични златни плажове и лазурни брегове - не е никак чудно, че толкова много хора са омагьосани от този невероятен остров.

Ден 9: St. John´s - Антигуа и Барбуда - Този карибски остров разполага с разнообразие от страхотни плажове, със ситен бял и розов пясък, но също и с бурна колониална история.

Ден 10: Фор дьо Франс - Мартиника - Градът се намира на западния бряг на острова, в залива, който носи същото име. Благодарение на реновираните сгради, боядисани в невероятни цветове и на главния парк, разходката из града може да бъде истинско удоволствие. Това е място, на което често ще чувате жива музика, улиците ще са оживени, а карибската храна, която се сервира в местните ресторанти – винаги на ниво.

Ден 11: Пойнт а Питр, о. Гваделупа - Франция - Един от най-популярните карибски острови ще ви посрещне с тропическите си плажове и екзотична природа.

Ден 12: Кастрис - Великобритания - Сейнт Лусия (Saint Lucia) е островна държава в източната част на Карибско море, на границата с Атлантическия океан. Столицата е Кастрис. На 22 февруари 1979г. Сейнт Лусия става независима държава, но принадлежи на Британската общност на нациите. В южната част на острова има верига от 18 вулканични конуса и голям брой кратери. Там се намират и двата вулкана близнаци – „Големият питон” и „Малкият питон”.

Дни 13-14: Бриджтаун - Барбадос

Процедура по слизане от кораба. Ще разгледате столицата Бриджтаун и най-големият град в Барбадос, място на контрасти като повечето карибски страни. Тук на едно място можете да видите както коли от 70-те и ръждиви колела, така и електрически тротинетки и луксозни спортни автомобили. Площадът на националните герои е едно от най-фотогеничните места в града със своите фонтани и статуи на британски военни. Трансфер до летището за полет до София през Лондон и пристигане в България със спомени за цял живот.

MSC Seaside пренаписва книгата с правила за дизайн на круизни кораби, комбинирайки вътрешни и външни зони, за да ви свърже с морето, както никога досега. Разположена толкова ниско - палуба 8 е уникална крайбрежна алея, с места за хранене, барове, пазаруване, плуване и слънчеви бани. Можете да се насладите на превъзходни гледки от два подиума със стъклен под и панорамни асансьори.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета