Четвъртък, 28 Дек 2023
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Средиземноморски круиз с MSC Seaview

  26.09.2023 16:05  
Средиземноморски круиз с MSC Seaview

Пролетта е един от най-подходящите сезони за круизи из Средиземноморието. В края на април един от луксозните кораби на MSC - MSC Seaview, ще ви отведе до френска, италианска и испанска земя за 9 дни/8 нощувки. Заявете вашето пътуване с Apollo Cruises още сега на цени от 2945 лв.

Програмата включва:

1 ден - полет София – Франкфурт – Ница. Трансфер и настаняване в хотел в Ница. Нощувка.

2 ден - Ница – Кан. След закуска ще разгледате Ница, един от най-популярните курорти на Ривиерата. Ще видите прочутата английска променада – Променад дез Англе, и ще се отправите към историческия квартал, където ще имате свободно време за разходка из местния пазар. После отпътувате за Кан, за да се настаните на круизния кораб. Качването става с лодки.

3 ден - Генуа – Портофино. Сутринта ще посетите едно от най-романтичните места на Лигурско море – Портофино, селце красиво като картичка. Малкото рибарско селище с пъстри цветни къщи е разположено около яхтено пристанище. Превръща се в престижен курорт в средата на 20 век, а цените на имотите днес са едни от най-високите в света. Местните забележителности включват статуята на Исус – пазителя на рибарите, потопена на 17 метра под водата, двореца Браун, църквите "Свети Георги" от 12 век и "Свети Мартин" от 10 век. Но всички идват тук, за да видят къде почиват звездите и да вкусят „ла долче вита“.

4 ден - Ла Специя – Пиза. Предложението в този ден е разходка до Пиза, която се намира на 75 км от Ла Специя. Станала известна с наклонената си кула, Пиза притежава и много други архитектурни забележителности, които впечатляват посетителите.

5 ден - Чивитавекия – Рим. Разходка в Чивитавекия, чийто стар град е добре запазен и много популярен сред туристите. Там са катедралата "Свети Франциск", защитната крепост Форт Микеланджело от 16 век, фонтана Ванвители. Имате възможност и да изберете екскурзията до Рим. Колкото и пъти да сте били във Вечния град, винаги има какво още да ви очарова.

6 ден – в открито море. Насладете се на слънцето на откритата палуба, поглезете се в СПА центъра или участвайте в различните игри, които се организират от анимационния тим на борда.

7 ден - Палма де Майорка. Програмата включва разходка из столицата на Балеарските острови. Ще започнете с панорамна гледка от хълма със средновековния замък Белвер. След това ще се спуснете към града, за да посетите известната катедрала "Ла Сеу" от 13 век, чиято последна реставрация е правена от самия Гауди. От там ще тръгнете по тесните улици на стария град, които датират от арабското владение на острова, край църквата "Света Еулалия", Кметството, Парламента на Балеарите до площад "Хуан Карлос I", търговския център на града.

8 ден – Барселона. Запознайте се с един от най-великолепните испански градове, който ще ви очаква за среща с наследството на великия Антонио Гауди. Ще видите отвън прочутата катедрала "Саграда Фамилия", превърнала се в символ на Барселона и необикновените къщи на Гауди – "Каса Миа" и "Каса Батийо".

9 ден – Кан. Пристигане в Кан. След закуска трансфер до летището в Ница за полет Ница – Франкфурт – София.



  Последни новини
  Анкета