Четвъртък, 04 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Зимното слънце на Персийския залив

  28.09.2023 14:00  
 Зимното слънце на Персийския залив

Организирана круизна група в един изумителен плаващ курорт с топло и слънчево време и напълно нови места, където да прекарате една зимна почивка сами или с приятели с круиз на MSC Virtuosa.

Възползвайте се от 10% отстъпка до 27.10.2023 г. и резервирайте круизното пътешествие. Ще летите до Дубай, ще пренощувате там, а на следващия ден, отпочинали и пълни с любопитство, ще се отправите на пътешествие до Абу Даби, Доха, Манама, Сир Бани Яс и Абу Даби, които ще разкрият пред вас познати и неочаквани преживявания.

За гладкото протичане на цялата програма и отговор на всякакви ваши въпроси ще е отговорен представител от crusit.bg.

За да организирате сами индивидуално круизно пътуване е нужно да предвидите много важни неща, а не е необходимо. Оставете организацията и притесненията на водачите от Crusit. Вие само си резервирайте круиза и си носете доброто настроение. Водачът ще се погрижи за всичко вместо вас и ще отговори на възникналите въпроси по време на пътуването.

Каква е ролята на водача?

При организираните круизи с водач, неговата роля е да придружава групите и да следи дали се спазва организацията от предварителната програма. Ако възникнат проблеми на място, които не можете сами да разрешите, той ще ви помогне във всяка една ситуация. Водачът играе ролята и на преводач. Избирайки да пътувате с организирано пътешествие с водач, от Crusit поемат грижата за всички подробности по организацията на пътуването, от излитането ви от България до завръщането ви. Платформата е част от туроператора Usit colours.

Единственото, което ви остава, е да се наслаждавате на спокойствие в приятна атмосфера и прекрасни дестинации, без да мислите за нищо. Като бонус всеки ден ще сте на различно място, за да не ви стане скучно. Отплавайте към мечтите си и усетите полъха на вятъра в косите си с неустоимото предложение за организирания круиз с водач на Crusit към зимното слънце на Персийския залив. 

Резервирайте своята ваканция на едни от най-ниските цени за посочените дати на отплаване и тип каюти. Възползавйте се от промоцията за ранни записвания на цени от € 1292 с дати на отпътуване 02.02.2024 г. и 16.02.2024 г. и отворете страницата на вашата арабска приказка.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета