Сряда, 03 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Новини Оферти

75% отстъпка за втори пътник на Celebrity Infinity

  02.10.2023 10:09  
75% отстъпка за втори пътник на Celebrity Infinity

Celebrity Infinity е средно голям круизен кораб, собственост на круизна компания Celebrity Cruises. На този кораб се предлага премиум клас круизен продукт, което означава, че цялостната услуга, която ще ползвате на борда е от най-високо качество. Това се отнася за всичко - настаняването, храненето, обслужването, обстановката на кораба и общата атмосфера.

Celebrity Infinity е пуснат в експлоатация през 2001 г. Корабите, построени в първата декада на 21-ви век, се характеризират с това, че са доста големи по обем, в случая 91 хил. GT, което пък позволява на борда да има повече места за хранене, за почивка за развлечения, както и повече каюти с балкони, за разлика от круизните кораби, строени през 20-ти век, при които преобладаващият вид каюти е с прозорец или вътрешни. Корабът е претърпял множество реновирания във времето до сега, за да бъде в изрядно състояние като плавателен съд от една страна и като място за приятно прекарване на ваканцията от друга.

Celebrity Infinity беше включен в програмата на Celebrity Cruises за тотално реновиране на целия интериор през 2021 г, но за добро или не, този процес беше отложен поради пандемията от COVID-19. Като казваме за добро имаме предвид точно това, че ако предпочитате нещо по-класическо, без модернистични залитания и без претенции за най-най, то Celebrity Infinity е един от корабите, които напълно ще задоволят вашия вкус. Уютен и елегантен, удобен и просторен, всичко това са все характеристики на кораб Celebrity Infinity. Убедете се сами като разгледате снимките от галерията по-долу. Естествена кожа, тиково дърво, меки цветове и повече естествени материали в настилките и тапицериите, това е характерно за интериора на корабите, на които се предлага премиум клас круизен продукт.

Не на последно място, корабът е с капацитет само 2170 пасажери при двойна заетост на каютите, което означава, че гостите разполагат с много повече свободно пространство в общите части и с по-просторни и удобни каюти в сравнение с повечето круизни гиганти, на които пътуват над 4-5 хиляди пасажери.

Всичко това, прави кораб Celebrity Infinity едно изключително приятно място за прекарване на спокойна почивка с изразен екскурзионен елемент. Може би корабът не е особено привлекателен за семейства с деца, които търсят повече атракции и забавления за младежката публика на борда, но ако предпочитате нещо такова, тогава просто прегледайте маршрутите на други кораби като например най-новият Celebrity Ascent, който ще бъде пуснат в експлоатация през ноември 2023 г. и след като приключи зимния сезон в Карибско море, ще се върне в Европа, за да осъществи серия от прекрасни круизи в Западното Средиземноморие и в Егейско морепрез лятото на 2024 г.

Celebrity Infinity ще остане в Европа през цялата 2024 година. Програмата му започва с 12-дневен круиз за посрещане на Новата 2024 г. по маршрут до Канарските острови и Мароко, след което корабът ще се придвижи на изток, за да започне пролетната си круизна програма, първо до Египет и Израел, а след това ще премине към летните круизи из най-красивите пристанища в Егейска Гърция и Турция.    

 
  

  

  



  

  

  

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЪС 75% ОТСТЪПКА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В ДВОЙНА КАЮТА, САМО ДО 03.10.2023*

*Промоцията е валидна за всички круизи от програмата на CELEBRITY CRUISES, с дати на отплаване до 30.04.2025 г. с изключение на круизите до Галапагос и круиз-туровете в Аляска. Отстъпката се прилага при резервация по тарифа NOPERKBO75 NRD. Цените по тази тарифа може да разгледате в детайлните ценови таблици към различните круизи и дати на отплаване. Използвайте бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА, за да влезете в страницата с описание на конкретен круиз, след което кликнете върху датата на отплаване, за да видите пълната ценова листа по тарифи и категории каюти. Видът на тарифата е отбелязан в най-дясната колона на ценовата таблица. Отстъпката от 75% не се прилага при резервации по SENIOR-тарифи или LAST MINUTE EXCITING DEALS тарифи. Цени за круизи по SENIOR-тарифи, ако има налични такива, се предоставят само след запитване, изпратено по имейл, с подадени имена на латиница, по международен паспорт и рождени дати на пасажерите, желана дата на отплаване и предпочитана категория каюта.


  Последни новини
  Анкета