Четвъртък, 04 Яну 2024
        
Дестинации

Извървете един нов път с круз към Далечния Изток

  02.10.2023 14:00  
Извървете един нов път с круз към Далечния Изток

Увлекателни истории. Приятни атракции. Интригуващи хора. Това са само част от характеристиките на круиз до Далечния Изток. Азия е прекрасна круизна дестинация за тези, които търсят уникална ваканция и от Авиата Травел ще ви я осигурят.

Земите на Китай, Япония и Корея са все още мистериозни. Дълги години пътуването до Азия е било ограничено (дори забранено) и Азиатската култура е все още обвита в загадъчност, и в много аспекти е пренаписана от модерните технологии и търговия. Това не означава, че Азия е назад във времето. Само с едно пътуване до Токио ще се почувствате като изстреляни в бъдещето.

Кои са най-интересните неща, които може да направите?

  • Опитайте тайландски, японски и китайски ястия и обичаи, научете кулинарни техники и традиционни танци, които  ще помните винаги.
  • Намерете си Дзен градина или се разходете по улиците и намерете съкровище, което да показвате на децата на вашите деца.
  • Посетете храмове и светилища, които ще предизвикат вашето страхопочитание.

Какво да посетите?

  • Разходете се по протежение на Великата китайска стена. Стената е построена на няколко етапа с течение на времето, но е свързана през вековете. Въпреки, че не се вижда наистина от космоса, тя все още е невероятно голяма забележителност с дължина над 7 000 км.
  • Посетете турнир по сумо в Япония. В този традиционен японски спорт има много традиции, и вие ще бъдете изненадани колко вълнуващ може да бъде един подобен спектакъл.
  • Забраненият град е дворцовия комплекс, който е бил дом на китайските императори от 1420 г. до 1912 г. Притежава редица вълнуващи артефакти и ако направите една обиколка, ще получите по-добра представа за миналото на Китай.
  • Забавлявайте се с питие и караоке. Япония е родното място на това обичано забавление, възприето по цял свят. В Япония, повечето места за караоке са в една малка стая само за вас и приятелите ви.
  • Отидете до Ченгду където живее гигантската панда. Можете да научите всичко за тези очарователни създания в Giant Panda Breeding Research Base.
  • Направете си едно забавно пътешествие до Корейското селище в покрайнините на Сеул, където ще се потопите в корейския начин на живот преди векове и ще се запознаете със занаяти и умения присъщи за корейците.

Определено няма да ви стигне времето да разгледате и една малка част от богатствата на тези земи. Но за сметка на това ще събудите едновременно всички сетива, което ще ви накара да усетите живота по нов начин. И експлозията на сетивата – мирис, цвят, звук и вкус в едно – няма да може да сравните с никое друго изживяване до сега. Впуснете се в непознатото и изживейте вашето нетрадиционно и уникално пътешествие сега.

Разгледайте офертите на Авиата Травел с дестинация „Азия“.

 



  Последни новини
  Анкета