Сряда, 03 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Бъдете звездата на Navigator of the Seas

  04.10.2023 16:30  
Бъдете звездата на Navigator of the Seas
  Crusit

Подарете си 7 дни комфорт и забавления с круиз САЩ, Мексико и бъдете звездата на невероятния Navigator of the Seas на Royal Caribbean.

Програмата на круиза е по маршрут Лос Анджелис - в открито море - Кабо сан Лукас – Масатлан - Пуерто Ваярта - в открито море - в открито море - Лос Анджелис. Неустоимото предложение е от Crusit на цени от € 798, като имате възможност да избирате от следните дати на своето пътуване.

  • 16.10.2023
  • 20.11.2023
  • 27.11.2023
  • 08.01.2024

Navigator of the Seas e първият представител от двойката нови и модерни кораби от категория Voyager на Royal Caribbean International – Navigator и Mariner of the Seas.

Корабът притежава впечатляващите удобства и революционни съоръжения, отличаващи категории Voyager, Freedom и Oasis от всички преди тях, а също и самата круизна компания от останалите. По отношение на размер, Navigator дели шесто място в света с Mariner of the Seas и осигурява едновременно пространство и комфорт на пасажерите.

Ако сте любители вкусна и разнообразна кухня, ще останете доволни от богатия избор от ресторанти, сладкарници и други места за хапване на борда. Ще се зарадвате и да разберете, че повечето от тях са включени в цената за круиза, а останалите може да посетите срещу разумна такса.  

В заведенията за хранене на Navigator of the Seas се предлагат свободно вода, лимонада и студен чай, на всяко хранене, а на закуска също и кафе, мляко, чай, горещ шоколад и разтворими сокове. За всички други напитки се плаща допълнително.

Облеклото по време на хранене през деня може да е ежедневно, като не е прието влизането с потник или без обувки. Вечер се препоръчва спортно-елегантно до елегантно облекло, без тениски, къси панталони и авангардни дънки. Официално облекло, като костюм за мъжете и вечерни рокли за жените, се изисква само на предварително обявените официални вечери.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета