Четвъртък, 04 Яну 2024
        
Дестинации

Есенни ultra all inclusive круизи и Перу - Чели - Аржентина за Нова година

  05.10.2023 09:01  
Есенни ultra all inclusive круизи и Перу - Чели - Аржентина за Нова година

Флотилията на Regent Seven Seas Cruises се състои от пет на брой средни по големина круизни кораба, с капацитет между 480 и 780 пасажери. Тези малки по обем, но изключително скъпи, луксозни и красиви плавателни съдове са истински бижута, украсяващи Океана. Плаването на борда на такъв кораб, разбира се означава, че гостите се радват на всякакви удобства, уютна обстановка, обслужване, настаняване и хранене с екстра качество. Но това не е всичко. Има неща в живота, които е трудно да се изразят с думи, още по-малко с цифри. Няма как да се опишат степените на удоволствието, нито може да се постави цена на радостта от преживяването. Това просто трябва да се опита, от първо лице, лично.
И като всяко екстраординарно нещо, круизите на Regent Seven Seas Cruises имат качеството да са доста скъпи, всъщност са изключително скъпи, в сравнение с по-масовите продукти, които се предлагат на пазара. Понякога обаче, се появяват чудесни възможности, човек да грабне някоя наистина добра оферта, което си е чиста проба късмет, но защо да не е вашият късмет!
 
В съвсем прозаичен план, в периода около 4-5 месеца преди началото на круиза се прави преценка на запълняемостта на корабите и тогава за някои маршрути и дати на отплаване може да се появят наистина невероятни цени, сравними като абсолютни суми с цените на ординарните круизи на компаниите от масовия и премиум сектора, но отнасящи се за несравним по качество круизен продукт. Именно на такива цени се радваме в момента за няколко есенни круиза в Средиземно море и за два маршрута до любопитни дестинации като Южна Америка, Япония и Корея.
 
В тази статия представяме на вниманието ви

СПЕЦИАЛНИТЕ LAST-MINUTE ЦЕНИ ЗА СЕЛЕКТИРАНИ КРУИЗИ

с корабите Seven Seas Splendor (2020 г.), Seven Seas Voyager (2003 г.) и Seven Seas Explorer (2016 г.). Повече подробности за корабите и за настаняването може да получите при конкретно запитване, изпратено по имейл. Тук ще отбележим само най-съществените отличителни черти на круизния продукт на Regent Seven Seas Cruises.

ПОЛУЧАВАТЕ ПЪТУВАНЕ ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС, ПРИ ULTRA ALL INCLUSIVE ЦЕНИ

По време на круиза получавате:
- брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута на круиза (екскурзовод на  английски език);
- безлимитно ползване на интернет (1 log-in за DELUXE или SUPERIOR апартамент и до 4 log-
  in за CONCIERGE и PENTHOUSE апартаменти);
- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки навсякъде на кораба;
- бакшиши и такси обслужване;
- настаняване в луксозен апартамент с веранда; 
- хранене в до 5 гурме ресторанта с разнообразна кухня от най-високо качество; 
- развлечения на борда на кораба;
- хотелски пакет в началното пристанище (1 нощувка в луксозен хотел и трансфер от хотела до кораба) при резервация на 
  апартамент от клас CONCIERGE (категории Е и D);
- пране на дрехи;
- пристанищни и други такси.
 
Цените не включват самолетни билети от България до началното пристанище и обратно. Такива може да закупите онлайн от уеб сайта на избрана от Вас авиокомпания. Пътуванията са индивидуални и не зависят от събиране на групи. Свободни сте да резервирате круиз по всяко време до изчерпване на наличните апартаменти. А те не са много, както може да се досетите от капацитета на корабите

ЗАТОВА НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ ОТ СЕЛЕКЦИЯТА СЕГА

и ще получите най-доброто от най-доброто в круизната индустрия.
 
И още нещо много съществено, круизите не са подходящи за семейства с деца, тъй като на борда не се предлагат развлечения за детска и младежка публика. Пътуванията са насочени изцяло към клиенти с вкус към приятните неща в живота, които търсят удобства, уют, спокойна и непринудена обстановка на борда, кулинарни преживявания и не на последно място качествени маршрути, даващи един по-задълбочен поглед към посещаваните дестинации. Затова, круизите на Regent Seven Seas Cruises се предлагат само при двойна заетост на апартаментите. Възможно е да резервирате апартамент за единично ползване, като надбавката над цените за двойна заетост може да варира, но най-често е сто процента.
 
За семейства с деца, предлагаме широка гама от много атрактивни круизни продукти на компании като Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises, Holland America Line и Royal Caribbean Cruises, често пъти със специални намаления за децата.



  Последни новини
  Анкета