Четвъртък, 04 Яну 2024
        
Кораби Новини

Нов дизайн за корабите на Cruise Saudi's Aroya Cruises

  05.10.2023 14:30  
Нов дизайн за корабите на Cruise Saudi\'s Aroya Cruises
  google

Cruise Saudi's Aroya Cruises влезе в дизайнерско сътрудничество с дизайнерските фирми за круизни кораби SMC Design и Partner Ship Design за своя предстоящ флот от круизни кораби.

Базираният в Лондон SMC Design, известен като оригиналния дизайнер на първия кораб на Aroya Cruises, бившата World Dream of Genting Hong Kong (сега Aroya Manara ), е избран за водещ дизайнер на проект за обновяване, насочен към подобряване на кораба. SMC Design ще предоставя услуги, включващи интериорен и архитектурен дизайн, брандиране и арт консултации за новата круизна линия на Cruise Saudi.

Германската фирма Partner Ship Design е ангажирана от Cruise Saudi като партньорски дизайнер, отговарящ за задачи като интериорен дизайн, детайли на дизайна, документация, последващи действия и инженерна поддръжка.

Ларс Класен, главен изпълнителен директор на Cruise Saudi казва, че са щастливи да работят с някои от най-добрите новаторски визионери в дизайна на круизни кораби за тяхното първокласно круизно предложение, Aroya Cruises.

„Работата с водещи в сектора експерти като SMC и Partner Ship Design ще изиграе решаваща роля за гарантирането, че AROYA Cruises предлага комфортна, луксозна и вдъхновяваща среда, от която пътниците могат да се насладят на най-висок стандарт на обслужване и съоръжения".

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета