Четвъртък, 04 Яну 2024
        
Дестинации Новини

Тринидад се подготвя за натоварен круизен сезон

  06.10.2023 14:00  
Тринидад се подготвя за натоварен круизен сезон
  google

Тринидад се подготвя за увеличаване на посетителите през предстоящия круизен сезон 2023-2024 г. Круизният сезон започва през ноември и обикновено продължава до април следващата година. Според изявление първоначалните прогнози показват, че приблизително 88 000 пътници и 30 000 души екипаж на круизни кораби ще посетят Тринидад. Това е приблизително 81% увеличение на пътниците в сравнение с миналия сезон. През предходния сезон Тринидад е посрещнал общо 48 243 пътници от круизни кораби.

Главният изпълнителен директор на „Tourism Trinidad“ Карла Купид казва: „Възможностите за работа процъфтяха с разгръщането на круизния сезон. Местни гидове, туроператори, таксиметрови шофьори, занаятчии и обслужващ персонал изиграха ключова роля за осигуряването на незабравимо изживяване за пътниците на круиза.

„Този ​​скок в заетостта не само осигури доход за хората, но също така насърчи развитието на умения и допринесе за растежа на местния туристически сектор.“

Тази година първият кораб, който ще посети Тринидад, ще бъде Seabourn Pursuit, планиран да пристигне на 11 октомври 2023 г.



  Последни новини
  Анкета