Сряда, 10 Яну 2024
        
Кораби

Costa Kids Program

  11.10.2023 14:20  
Costa Kids Program

Круизна компания Costa се грижи едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Програмата обединява всички дейности на борда на кораба, свързани със заниманието и професионалната грижа за малките гости, по време на един круиз:

  • детски карнавали, пица партита, уроци по италиански, пластика, рисуване, танци за деца, много игри, спортни състезания, музикални вечери, диско партита;
  • 2 вечéри специално за деца, с тема и детско меню;
  • занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 1.30 ч. през нощта.

Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 4 групи:

  • Mini club – деца от 3 до 6 години;
  • Maxi club – от 7 до 11 години;
  • Teen Junior – от 12 до 14 години (само за някои круизи);
  • Teen – от 15 до 17 години.

ЗА КРУИЗНАТА КОМПАНИЯ

Costa Cruises, Costa Crociere или Costa Croisiere е круизна компания, базирана в Генуа, Италия, собственост на най-големия круизен оператор - американско-британската корпорация Carnival Corporation and plc. Компанията предлага както кратки и доста изгодни круизни ваканции, така и 2-3-месечни „околосветски“ маршрути с множество дестинации в Азия, Австралия, Америка и Европа. Тя е привлекателна за по-масовия круизен пътешественик, със стандартни маршрути по известни туристически дестинации и много промоции, които правят круизите достъпни дори за по-ограничен бюджет.

Разгледай компанията и резервирай изгодно с Crusit.



  Последни новини
  Анкета