Сряда, 10 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Ориентът те очаква с MSC OPERA

  11.10.2023 15:30  
Ориентът те очаква с MSC OPERA

Потопете се в загадъчния свят на Ориента с пътешествие по маршрут Дубай – Фуджейра – Оман – Абу Даби – Остров Сир Бани Яс. „Руал Травел“ ви предлагат деветдневна програмата (02.12.2023 - 10.12.2023) на цени от 2805 лв. и включва 1 нощувка със закуски в хотел 4* в Дубай, самолетен билет, всички трансфери по програмата, 7 нощувки на борда на круизен кораб MSC OPERA 5* в каюти от избраната категория с включени пристанищни такси, панорамна обиколка на Дубай, забавления и развлекателна програма на борда, водач - придружител от туроператора. Изхранването на борда на кораба е на база закуска, обяд, вечеря (пълен пансион) и междинен бюфет. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък салонен багаж до 7 кг).

Програма:

1 ДЕН - Полет София – Дубай. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2 ДЕН - Полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български. Качване на борда на кораба и в 21:00 ч. – отплаване.

3 ДЕН - Фуджейра (ОАЕ). Туристическа програма по желание: полудневна обиколка на столицата на емирството, което е единственото емирство от ОАЕ, разположени на Оманския залив, с екскурзовод и с превод на български език.

4 ДЕН - Мускат (Оман). Туристическа програма по желание: полудневна обиколка на Мускат с екскурзовод и с превод на български език.  

5 ДЕН - Свободно време за почивка на борда на круизния кораб.

6 ДЕН - Абу Даби (ОАЕ). Туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър – продължителност около 8 часа.

7 ДЕН - Остров Сир Бани Яс (ОАЕ). Остров Сир Бани Яс е разположен на 240 км западно от Абу Даби, в Персийския залив и е известен с археологическите находки от периода на неолита и бронзовата епоха, със своите геоложки образувания и с разнообразието си от диви животни.

8 ДЕН - Туристическа програма по желание: посещение на Магическите градини, сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма, посещение на ферма за камили.

9 ДЕН - Трансфер до летището. Полет Дубай – София.



  Последни новини
  Анкета