Петък, 12 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Круизи около Южна Америка и Антарктика

  12.10.2023 14:35  
Круизи около Южна Америка и Антарктика

Резервирайте празничен новогодишен круиз с кораб Nowegian Star с отплаване от Буенос Айрес на 22.12.2023 г. и добавете 3-дневна наземна екскурзионна програма преди круиза, с включени атракции в Буенос Айрес и пътуване до водопадите Игуасу. Екскурзоводското обслужване е на английски език. Не изпускайте невероятното предложение от Сontitrans-M.

Кои са най-съществените отличителни характеристики на круизите на Norwegian Cruise Line?

Круизите са Freestyle - Това е голямо предимство за хората, които искат да забравят за малко официалното облекло, точното време и всякакви други условности по време на почивката си.

Качествена услуга

  • Настаняване в приятно обзаведена, удобна каюта от предпочитаната категория.
  • Хранене пълен пансион по Freestyle схема, което означава, че не е необходимо да спазвате точни часове и маси за хранене в основните ресторанти. Освен това, може да избирате измежду няколко a-la-carte ресторанта (2 основни с интернационална кухня и 1 азиатски*), бюфет на самообслужване и 24-часов снек-бар.
  • Безлимитна консумация на филтърно кафе, чай и наливна питейна вода във всички ресторанти на кораба.
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба.
  • Ползване на басейни, шезлонги, аквапаркове, спортни съоръжения, фитнес.
  • Пристанищните такси също са включени в цената на круиза.

Ползвате най-изгодните пакети от допълнителни услуги - free-at-sea пакети - Те включват 4 екстри, които са напълно достатъчни, за да направят Вашето морско пътешествие безгрижно:

- пакет алкохолни и безалкохолни напитки за безлимитно ползване във всички заведения на кораба (описание);

- пакет интернет от 150 до 300 минути за човек, за круиз в зависимост от продължителността на маршрута;

- отстъпка за брегови екскурзии – по 50$ за каюта, за всяко пристанище, в което резервирате брегови екскурзии (екскурзоводско обслужване на английски език);

- пакет вечери в специализираните ресторанти на кораба (италиански, френски, стекхаус, бразилска чураскария, японско тепаняки), броят на вечерите зависи от продължителността на круиза и от категорията на резервираната каюта.

Круизните маршрути в Южна Америка са богати на съдържание

Класическият круиз около Южна Америка е с продължителност около 2 седмици и обикаля целия континент от Сан Антонио – най-близкото пристанище до столицата Сантяго, през Чилийските фиорди и Магеланови пролив, по цялото източно крайбрежие на Аржентина, през Уругвай до Буенос Айрес. Понякога круизите включват и посещение на Фолклендските острови в Южния Атлантик, а „гвоздеят на програмата“ е плаването из водите на Антарктика, което предоставя невероятната възможност да видите ледения континент отблизо, макар да няма възможност да стъпите на него. Извън класическата версия на круиз в Южна Америка, Norwegian Cruise Line предлагат и круизи по курортното крайбрежие на Бразилия, което е възможност за търсещите приятно място за лятна ваканция през зимата.

Особено интересни са позициониращите круизи от Европа и от САЩ до Южна Америка. Те се осъществяват веднъж през есента и още веднъж през пролетта, когато корабите се придвижват между континентите. Трансатлантическият круиз между Лисабон и Рио де Жанейро е един от най-предпочитаните маршрути, не само поради относително ниската си цена, но защото включва и някои по-рядко посещавани дестинации като Кабо Верде и някои от Канарските острови в Атлантическия океан.

Позициониращите круизи между Флорида и Южна Америка пък са особено интересни, защото включват плаване през Панамския канал и посещения в Еквадор и Перу, които се появяват в круизните маршрути значително по-рядко.

Възможност за закупуване на fly&cruise пакет - с полети от/до Мадрид, Франкфурт или други главни европейски летища. За някои дати на отплаване има лимитиран брой седалки в директни полети или полети с прекачване през транзитно летище, от Мадрид, Франкфурт, Лондон, и др. до Буенос Айрес, Рио де Жанейро, Сантяго, Чили или Маями, САЩ. Тези места в самолетите може да бъдат закупени от круизната компания чрез т.нар. FLY&CRUISE пакети.

Предимства на FLY&CRUISE пакетите:

  • Круизната компания гарантира изпълнението на целия пакет от/до избраното европейско летище, включително има ангажимент да напасне полетните разписания с разписанието на кораба, в случай на промени или отменени полети;
  • Пакетът включва двупосочен самолетен билет, с включени летищни такси и багаж за пътуване в икономична класа /възможен е също ъпгрейд до премиум или бизнес класа на пътуване/;
  • При необходимост, пакетът включва една транзитна хотелска нощувка в началното пристанище, преди круиза. Круизната компания използва само първокласни хотели.
  • Пакетът включва и всички необходими трансфери в началното и в крайното пристанище;
  • Не заплащате веднага стойността на самолетните билети, а заплащате депозит като за круиз /10% или 20% от стойността на пакета в зависимост от това дали резервирате стандартна каюта или апартамент/. Балансът за целия пакет /круиз+самолетни билети+хотел+трансфери/ се плаща до 45 дни преди датата на пътуване;

Недостатъци на FLY&CRUISE пакетите:

  • Самостоятелно трябва да организирате пътуването си от България до началното летище в Европа;
  • Не може да разширите престоя си в началното и крайното пристанище на круиза с допълнителни хотелски нощувки, трябва да се придържате към програмата, така както е организирана от круизната компания;

Поради ограничения брой места в полетите от Европа, местата за FLY&CRUISE пакетите са лимитирани и ще се изчерпят много по-рано, отколкото каютите на борда на кораба. Ранните резервации за FLY&CRUISE пакети са препоръчителни!

Текущи промоции

Децата пътуват безплатно

Децата, настанени на 3-то или 4-то легло в двойна каюта, пътуват безплатно, за тях се заплащат само пристанищни такси. Размерът на пристанищните такси е посочен в детайлните ценови таблици, по категории каюти, за различните дати на отплаване. Промоцията може да бъде оттеглена по всяко време, без предизвестие. Цените за круиз не са гарантирани, докато не бъде направена поименна временна резервация. Информация за маршрутите, за които е приложима промоцията за деца, може да получите при конкретно запитване.

Разгледайте още предложения от Сontitrans-M и резервирайте своето приключение с Norwegian Cruise Line.



  Последни новини
  Анкета