Понеделник, 15 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Невероятно приключение от Южна Африка до Мавриций

  16.10.2023 14:00  
Невероятно приключение от Южна Африка до Мавриций

Ето този круиз си заслужаваше чакането! От Apollo ви обещават изумително пътешествие от Южна Африка до остров Мавриций. Маршрутът е повече от невероятен - Южна Африка, Мозамбик, Мадагаскар, Реюнион и Мавриций. Освен това ще плавате с напълно реновирания Norwegian Dawn в типичния за компанията и доста приятен Free style.  Продължителността на това изключително предложение е 17 дни с дата на отплаване - 11.02.2024 г.

Какво включва програмата накратко - 7 дни в ЮАР с нощувка в Кейп Таун, екскурзия до Нос Добра Надежда, спирки в Мозел Бей, Порт Елизабет и Ричардс Бей. В Мозамбик ще видите интересните Помене и Мапуто.

На Мавриций ще имате на разположение 2 дни - с 1 нощувка в хотел и екскурзия. А за Мадагаскар и остров Реюнион - за всеки по цял ден. Предложението не е за изпускане, а цените започват от 6950 лв.

На кораба има голям избор от места за хранене. Няколко ресторанта с прясно приготвени ястия, включени в цената на круиза. Aqua и Venetian са двата основни ресторанта, който предлагат закуска, обяд и вечеря. Bamboo – A taste of Asis предлага азиатски специалитети. Garden Café е за тези, които предпочитат големия избор на отворения бюфет. В Bimini Grill, удобно разположен точно до басейна, ще откриете бургери и хот дог.

В 7-те ала карт ресторанта може да намерите най-известните световни кухни:

  • Los Lobos Cantina – от карне асада до чили и текила, най-доброто от мексиканска кухня
  • Moderno Churrascaria – автентична бразилска кухня с печено телешко на шиш
  • Sushi – съвременен суши бар за ценители
  • Cagney’s Steakhouse – американски стек хаус с премиум телешко Angus Beef
  • La Cucina – време е за домашно тирамису
  • Le Bistro – изтънчена френска кухня
  • Teppanyaki – азиатски специалитети и шоу, тук има всичко

Забавления

На кораба има 9 различни бара, които предлагат голямо разнообразие от коктейли, шампанско бар, саке бар, Хавана клуб с премиум пури, дори фамилна винарна с вина от Напа Валей. Партита, шоу програми, акробатика, магия – нощите в театъра или баровете винаги са интересни. Освен това на борда има Казино със слот машини и игрални маси, фотостудио за професионални снимки, с които да отнесете спомените у дома; интернет кафе, библиотека, зала за игри на карти. Шопингът е част от всяко пътуване, тук има бутици за бижута, козметика и парфюмерия, цигари и алкохол, дори галерия с произведения на изкуството, които можете да купите.

Всички подробности – тук!



  Последни новини
  Анкета