Понеделник, 15 Яну 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Две легенди – едно пътуване

  16.10.2023 16:00  
Две легенди – едно пътуване
  Google

След успешната група на невероятния круиз Френска Полинезия и Хаваи през 2023 г. от Травел Холидейс са подготвили нова оферта за 2024 година. Това  пътуване ще ви срещне с две далечни и легендарни със своята екзотика дестинации – Френска Полинезия и Хаваи.

Назоваването на Таити за повечето хора е асоциация с бели, изолирани плажове, пясък с палмови дървета и коктейл в кокосов орех. И в действителност, те са напълно реални. Френската Полинезия (наричана още Таити) е колекция от 118 острова и атоли, разположени на половината път между Лос Анджелис, Калифорния и Сидни, Австралия.

От Травел Холидейз ще направят тази бленувана локация много по-достъпна, отколкото очаквате. И ако мечтата ви за Таити е жива и планирате посещение, можете да се присъедините към този незабравим круиз.

Втората част на вашето пътешествие ще ви отведе до Хаваи. Архипелагът, по-рано известен с името Сандвичеви острови, е дестинация, която е синоним на красота, спокойствие и безгрижен живот. Благоприятният климат и близостта до екватора създават отлични условия за туризъм целогодишно. За по-пълно изживяване към корабния маршрут са добавени по 2 нощувки в Папеете и Хонолулу в хотели 4*.

Възползвайте се от промоционалните оферти на цени от 13 490 лв. за потвърдена група с водач за 22 дни по маршрут: София – Папеете (2 нощувки) – Муреа – Бора Бора - Раятея – Кахулуи Мауи – Науилиуили Кауаи – Хило – Хонолулу (2 нощувки) – Лос Анджелис (3 нощувки) – София.

За пътуването, което започва на 07.04.2024 г., е необходима виза за САЩ.

Повече подробности за офертата - тук!



  Последни новини
  Анкета