Петък, 19 Яну 2024
        
Дестинации Новини

Карибски круизи без визи за САЩ

  20.10.2023 09:30  
Карибски круизи без визи за САЩ

Круизните компании Regent Seven Seas Cruises и Seabourn Cruises имат няколко маршрута в района на южните Кариби.

С КАКВО ТЕЗИ МАРШРУТИ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ МНОГОТО ДРУГИ КРУИЗИ ИЗ КАРИБСКО МОРЕ?

1. За осъществяване на такъв круиз не е необходима туристическа виза за САЩ.
 
2. Барбадос е много удобно начално и крайно пристанище за плаване из Южните Кариби. Разположен е в близост до най-любопитните дестинации в тази част на най-желаната ваканционна дестинация в света. Така не се губи време в дълги морски преходи и всеки ден ще сте на различно островче, т.е. на нов екзотичен плаж! Същото се отнася в голяма степен и за другата начална или крайна точка на този вид круизи - Ст. Мартен.
 
3. Круизите на Regent Seven Seas и Seabourn са най-качествения круизен продукт, при който се обръща внимание на абсолютно всеки детайл от пътуването. Ще бъдете обградени от грижите на персонала, но по един дискретен и ненатрапчив начин, ще се почуствате спокойни и напълно удовлетворени от преживяването. Защото круизът е не само посещение на една или друга дестинация, но и цялостно преживяване, което се помни завинаги.


4. Круизите на Seabourn са All Inclusive, а на Regent Seven Seas са Ultra All Inclusive! 
Цените са привидно по-високи, но трябва да помним, че истинския лукс струва пари. Освен това, на борда може да не похарчите и цент, а в същото време няма да ви липсва нищо. Целта на този вид цени е да подредите цялата си програма преди пътуването, така че, когато се качите на борда на красивия круизен кораб да не мислите за пари, цени и разходи, а само така ще може изцяло да се насладите на самото преживяване.
Няма да мислите за цените на напитките, защото може да консумирате всякакви напитки, навсякъде, във всички заведения за кораба и не е необходимо да заплащате допълнително за това.

Няма да мислите за това как да прекарате времето си на брега, защото вече сте резервирали екскурзии във всички пристанища, а повечето брегови екскурзии са напълно безплатни или са включени в цената на круиза, казано по друг начин (бреговите екскурзии са включени в цените на Regent Seven Seas Cruises, но се заплащат допълнително при Seabourn).

Няма да мислите за цените на интернет услугите, които са толкова необходими, когато пътувате с кораб, особено извън Европа, защото интернетът е безплатен на борда на всички кораби на Regent Seven Seas Cruises и Seabourn, или казано по друг начин - интернетът е включен в цената.

Няма да мислите за бакшишите към обслужващия персонал, който е толкова любезен и ефикасен, че ще се погрижи да получите всички възможни удобства и екстри по време на круиза. Споменахме ли че бакшишите са включени в цената на круиза?

И естествено, храненето, което си е едно кулинарно приключение, разбира се, е включено в цената на круиза. Включени са и пристанищните такси, но това е валидно за всички круизи независимо от круизната компания, а тук говорим за разликите. Разликата между круизите на Regent, Seabourn и всички останали е в това, че вечерята в основния ресторант или в някои от великолепните специализирани ресторанти или лежерния обяд на откритата палуба на бюфета, винаги крие чудесни изненади за небцето и очите ви, защото храната е не само изключително вкусна, приготвена от най-висококачествени продукти, но също има визия, която да погъделичка всичките ви сетива.

5. На корабите на Regent Seven Seas и Seabourn почти всички каюти са апартаменти с веранди. Изключение има само при кораб Seven Seas Navigator, на който най-ниските категории апартаменти са с прозорец, а не с веранда. А какво по-хубаво от това да пътувате из Карибско море и да разполагате с обширна веранда.

6. Круизният продукт на Regent Seven Seas Cruises и Seabourn е предназначен за възрастова група 40+
Корабите на Regent и Seabourn са относително малки, сравнени с тези от флотилиите на масовия и премиум сегменти, но за сметка на това, ще пътувате с малко на брой пасажери - между 400 и 700 гости, а не с няколко хиляди. На борда едва ли ще срещнете деца и шумни тийнейджъри, защото продуктът е насочен към друга категория пасажери. Ако обаче искате да прочетете някоя книга, да се полюбувате на морската шир от верандата на апартамента си или да поговорите на по питие с други симпатични гости в някоя от уютните зали с прекрасна гледка ..., е Regent и Seabourn са точното място за вас. Ако искате да получите качествени, добре организирани и изпълнени със съдържание брегови екскурзии, по време на които да видите и да научите повече неща за посещаваната дестинация - отново Regent е вашата компания. Ако търсите спокойно и приятно място за лятна почивка ... ще го намерите при Regent и Seabourn по време на зимен круиз из Карибите.

Димо Христов



  Последни новини
  Анкета