Събота, 20 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Перлите на Ориента с Costa Toscana

  20.10.2023 16:15  
Перлите на Ориента с Costa Toscana

Costa Toscana е новият флагман на флота на Costa Cruises – един от най-големите и най-луксозни круизни лайнери в света, който ще ви даде възможност да се насладите на лукс, висококласно обслужване и най-модерни технологии и архитектурни инвенции, поставени в услуга на свободното време, развлеченията и почивката на гостите.

Възползвайте се от невероятното предложение на Руал Травел за круиз Перлите на Ориента с Costa Toscana по маршрут Дубай – Абу Даби – Доха (Катар) – Мускат (Оман) в периода 01-09.03.2024 г. на цени от 2 686 лв.

Програмата е деветдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Дубай, самолетен билет, всички трансфери по програмата, 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Toscana в каюти категория classic или premium с включени пристанищни такси, панорамна обиколка на Дубай, забавления и развлекателна програма на борда.

На ваше разположение ще е и водач-придружител от туроператора. Изхранването на борда на кораба е на база закуска, обяд, вечеря (пълен пансион) и междинен бюфет. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък салонен багаж до 7 кг).

Разгледайте подробно офертата и се възползвайте от неустоимото предложение. 



  Последни новини
  Анкета