Понеделник, 22 Яну 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Пътуването на живота ви с един кораб – целият свят

  23.10.2023 16:00  
Пътуването на живота ви с един кораб – целият свят
  Google

Инвестирайте в спомени, приятни емоции, култура, история, незабравимо пътешествие. Това може да бъде пътувнето на живота ви – един кораб – целият свят. Насладете се на този круиз и изживейте една приказка от 1001 нощ.

В Акаба можете да се почувствате като Лорънс Арабски или да посетите възхитителната Петра - един абсолютен архитектурен шедьовър изграден в цветовете на залеза. От Червено море се прехвърляте в Средиземно през Суецкия канал, което ще придаде допълнителна атракция на вашето незабравимо пътуване.

В Ираклион можете да посетите останките на Кносос - древната столица на минойската цивилизация и да си припомните легендата за Минотавъра в Лабиринта и нишката на Ариадна. Или пък да се разходите в столицата на остров Крит по стъпките на Никос Казандзакис, да съберете слънце на масата на някое открито кафене и да погледате местните, които (не) бързат по ежедневните си задачи.

Тръгването е от Барселона на 13 януари 2024 с Costa Cruises и невероятният COSTA Deliziosa за 115 дни на цени от 15599 евро, а предложението е от Авиата Травел.

Кзабланка, Барбадос, Кристобал, Колон, Еквадор, Перу, Сан Антонио, Великденски остров, Френска Полинезия, Нова Зеландия, Австралия, Осака, Тайван, Виетнам, Сингапур, Шри Ланка, Индия, Неапол, Марсилия, Савона са само част от изключителните дестинации, които ще посетите.

Цената включва:

•    Круиз за съответния брой нощувки с включени пристанищни такси

•    Пълен пансион на борда на кораба - закуска, обяд, вечеря, следобеден снак, нощен бюфет

•    Някои от напитките в бюфет зоната: наливна вода, сокове от диспенсър, американско кафе, чай

•    Анимация и професионални вечерни шоу програми

•    Използване услугите на борда - басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, хавлии, фитнес център

•    Забавления за деца между 3-17 г. Специален детски Squok Club (наличен на някой от корабите), детски менюта в ресторантите.

Разгледайте подробно офертата тук!



  Последни новини
  Анкета