Вторник, 23 Яну 2024
        
Кораби Новини

Корабът Discovery Princess кръстосва Пасифика

  24.10.2023 10:00  
Корабът Discovery Princess кръстосва Пасифика

Discovery Princess, петият и последен кораб от Royal-класа на Princess Cruises, който предлага всичко необходимо за едно наистина приятно пътуване. Този елегантен кораб предоставя на своите пътници комбинация от комфорт и изискан стил. 

На борда на Discovery има няколко басейна и джакузита, където пътниците могат да релаксират и да се насладят на панорамни гледки към морето. Освен това, има и специално детско басейнче за по-малките пътници. 

Корабът предлага разнообразие от ресторанти, които задоволяват всеки вкус. От изискани френски и италиански ресторанти до буфети с разнообразна храна, всеки гост ще намери нещо по свой вкус. Можете да се насладите на свежи морски дарове, вкусни стекове и разнообразнии десерти. 

Относно дизайна и общите пространства на кораба, те ще бъдат познати за тези, които вече са пътували с Princess преди. Въпреки че Discovery Princess не променя основната формула на Princess, компанията добавя нотки на съвременност, гарантирайки изисканото усещане в целия кораб.Princess Cruises съчетава роскош и забавление и предоставя на пътниците незабравимо пътешествие в морето. 

Discovery има капацитет да поеме около 2,000 пътници, което гарантира, че всеки гост ще се наслади на лично внимание и уют. Екипажът на кораба се грижи за всички нужди на пътниците и е подготвен да предостави безупречно обслужване. 

На борда на Discovery ще откриете богат набор от развлечения за всички възрасти. От жива музика и театрални представления до казино и клубове за нощно забавление, има нещо за всеки вкус. Дневните активности включват спортни състезания, кулинарни уроци и спа процедури. 

Изживейте магията на джаза всеки вечер на живо с квартет, изпълняващ брилянтни класики и разказващ истории за истински джаз легенди през вековете. Присъединете се към салса клас през деня, след което разклатете хълбоците си на огнените ритми на афро-кубинския джаз през нощта, докато пиете любимите си коктейли от невероятния барман Роб Флойд. 

През целия ден и цялата нощ нашият ексклузивен открит басейн с амфитеатър е предпочитаната дестинация тези, които искат да се отдадат на филми, вълнуващи концерти и незабравими спортни събития като живи футболни мачове. 

За тийнейджъри на възраст между 13 и 17 години корабът разполага с тийн зона - идеална за общуване и социализиране с късните филмови вечери, класове по хип-хоп танци, турнири по видео игри и спортни състезания като дъджбол и баскетбол. Но това е само началото. Те ще блеснат на червения килим с нашата тийнейджърска вечеринка Rock the Boat, с награди и безалкохолни коктейли. 

Пътешествениците никога няма да останат гладни на борда на Discovery Princess, благодарение на множеството безплатни и допълнително платени ресторанти. Корабът предлага три основни ресторанта и множество вкусни закуски в International Café. The World Fresh Marketplace - главният бюфет и кафене на кораба – е едно от най-добрите заведения, които можете да посетите на круизен лайнер, с отличен избор от кулинарни шедьоври за закуска, обяд и вечеря. 
 



  Последни новини
  Анкета