Четвъртък, 25 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Зимни приключения

  24.10.2023 14:00  
Зимни приключения
  Google

Възползвайте се от last minute офертата на Crusit за 11 дни Турция, Гърция, Италия с MSC Poesia на цени от € 479 през ноември тази година. Спирките по маршрута са прекрасни дестинации като Истанбул, Атина, Палермо, Чивитавекия, Генуа, Кушадасъ, Истанбул.

Цената включва:

  • Настаняване в избрания вид каюта за периода на целия круиз
  • Пристанищни такси във всички точки от маршрута
  • Изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда
  • Някои напитки на борда по време на закуска и обяд - сокове, вода, мляко, кафе и чай от станциите в бюфета
  • Ежедневно почистване на каютите
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба
  • Ползване на откритите и закрити басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии
  • Ползване на фитнес центъра

ЗА КОРАБА

С пускaнето си по вода круизният кораб MSC Poesia внесе нови стандарти за удовлетворението от пътуването с кораб. Елегантен кораб, предлагащ достъпен лукс навсякъде - от впечатляващия водопад с мостове в централното фоайе, до градината в суши бара и релаксиращата обстановка в СПА центъра с площ от над 1000 кв.м.

Каюти

Изборът от каюти на борда на MSC Poesia включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти. Самите стандартни каюти имат разделение на класове Classic и клас Premium, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

Гастрономия

MSC се смята за една от компаниите с добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от двата основни ресторанта на борда на MSC Poesia. Всеки от тях предлага висококачествена селекция от ястия, богат избор на италиански специалитети и свежи плодове. Всички продукти са пресни и внимателно подбрани, а хлебните изделия се приготвят на борда. Ястията варират от традиционна средиземноморска кухня до екзотични интернационални рецепти. Във всички ресторанти ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.

  • Основни ресторанти:

Il Palladio

Le Fontane

Ако желаете да посетите СПА-то на кораба си или да отидете дадена вечер в някой от специализираните ресторанти на борда, е препоръчително да си резервирате час и дата предварително. Напълно възможно е, ако в последния момент решите да изненадате половинката си например със суши ресторант, в дадена вечер да са се изчерпали свободните места.

  • Специализирани ресторанти:

Kaito Sushi Bar

Традиция и стил вървят ръка за ръка в този модерен суши ресторант. Това очарователно място предлага вкусна автентична азиатска кухня, приготвена на място само с най-пресните и най-качествени съставки.                  

Храна: Азиатска кухня  

Барове и заведения

На борда на MSC Poesia има 7 дневни и нощни заведения – дискотека, барове, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. MSC предлагат и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.

Услуги на борда

MSC Poesia разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има 3 басейна и игрище за мини голф, СПА център и театър, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.

Разгледайте офертата тук!



  Последни новини
  Анкета