Сряда, 24 Яну 2024
        
Новини

Круизите на Hallmark добиват голяма популярност

  25.10.2023 14:05  
Круизите на Hallmark добиват голяма популярност
  Google

Първият коледен круиз на Hallmark Channel добива толкова голяма популярност, че от компанията пускат още едно плаване. Първата разпродажба за ваканция в морето беше разпродадена в първия си ден и изглежда, че второто плаване вероятно ще бъде също толкова желано. Забавленията по време на коледните круизи, и двата планирани за 2024 г., включват украсяване на дърво, коледни песни, снимки с актьори от Hallmark Channel, състезание за грозни пуловери, дегустации на вино и др.

„Отново и отново чуваме, че хората искат да се потопят в света на коледните филми на Hallmark Channel и това начинание със сигурност ще вдъхне живот на нашата марка по нов, завладяващ начин“, казва Натали Вандергаст, вицепрезидент на потребителските продукти на Hallmark Media.

Кога са коледните круизи?

Първата ваканция на Hallmark Channel в морето ще отплава с круизния кораб Norwegian Gem от Маями до Насау, Бахамите от 5 до 9 ноември 2024 г., със звезди на Hallmark и интерактивни преживявания на борда. Маршрутът на круиза е създаден чрез партньорство със Sixthman, компания за морски фестивали.

Вторият круиз, от 17 до 21 ноември 2024 г., ще отплава със същия кораб до същите дестинации, но звездите на Hallmark Channel може да са различни между плаванията и всеки круиз ще има свой собствен филм за световната премиера на Коледа.



  Последни новини
  Анкета