Четвъртък, 25 Яну 2024
        
Дестинации Новини

Круиз обикаля Тайланд, Виетнам, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайван и Филипините

  26.10.2023 09:44  
Круиз обикаля Тайланд, Виетнам, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайван и Филипините

Югоизточна Азия е особено търсена и желана зимна дестинация за тези, които обичат топлото време,  екзотиката и пътешествията в преследване на лятото през цялата година. Зимата действително е най-благоприятният сезон за морски круз в този регион, за който са характерни относително сухо, слънчево и топло време и идеални условия за туризъм и плаж. Norwegian Cruise Line предлага маршрути с продължителност от 10 до 14 дни, което за много хора е оптимален вариант за обиколка по туристическите трасета в региона, да получат добра представа за природните красоти, богатата история и култура на древните държави и народи по тези места, а и да се насладят, разбира се, на плажовете и слънцето по безбройните  курорти. Както винаги,  маршрутите на Norwegian са съобразени с желанията на пасажерите като специално внимание  се отделя на най-интересното. Повечето маршрути предвиждат 2-дневен престой в местата, които носят най-много емоции на туристите като например: Банкок, Сингапур и Пукет. Круизите на Norwegian Cruise Line в Югоизточна Азия са с начални и/или крайни пристанища Сингапур, Лаем Чабанг (Банкок), Порт Кланг (Куала Лумпур), Манила, Филипини и Киилунг, Тайван. Доста разнообразна круизна програма с възможности за разширяване на престоя в начално или в крайно пристанище. 

РАДВАЙТЕ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ FREESTYLE КРУИЗА

Освен интересни дестинации, пътувайки с кораб на Norwegian Cruise Line, където и да е по света, се радвате на удоволствието от FreeStyle круиза. Това означава много неща, но най-съществените са:
- Възможността да не спазвате етикет по отношение на вечерното облекло, тъй като дрес кодът е FreeStyle
- Възможността сами да определяте дневната и вечерната си програма, по ваш вкус и предпочитание, тъй като не се налага да спазвате часове за вечеря.
Храненето също е FreeStyle, което означава че всяка вечер може да се храните където и когато пожелаете. На Ваше разположение са два основни a-la-carte ресторанта, с интернационално меню, което се сменя във всяка от вечерите на круиза, плюс един a-la-carte ресторант с пан-азиатска кухня, плюс бюфет на самообслужване с разнообразни специалитети през целия ден, плюс 24-часов снек-бар, в който по всяко време на денонощието може да похапнете леки храни.
Във всички ресторанти на кораба се сервира безплатна, наливна, питейна вода с лед - "ice-water". Независимо дали е време за закуска, обяд или вечеря, ако ви се допие едно черно кафе, може спокойно да го поръчате във всеки ресторант, тъй като филтърното кафе също е включено в цената на круиза. Безплатни са и разнообразните видове чай, които се сервират в ресторантите. Освен в ресторантите, наливна  "ice-water", филтърно кафе и чай може винаги да си вземете от някой автомат за напитки, каквито има на множество места на бюфета на кораба. Автоматите са достъпни денонощно.



Вероятно обаче, консумацията ви на напитки няма да се изчерпи с кафе, чай и вода и ако е така, то може би за вас ще бъде интересно да се запознаете със съдържанието на FREE-AT-SEA пакета. 

FREE-AT-SEA Е ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ, КОЙТО ВКЛЮЧВА 4 ЕКСТРИ

1) Пакет алкохолни и безалкохолни напитки, безлимитна консумация (описание);
2) Пакет вечери в специализираните ресторанти, в които храненето по принцип е платено и се изисква предварителна резервация. Може да избирате измежду: френски ресторант, италиански ресторант, бразилска чураскария, японско тепаняки и стекхаус;
3) Пакет интернет - броят на предоставените минути зависи от продължителността на круиза;
4) Отстъпка за брегови екскурзии - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз. Колкото повече екскурзии поръчате, толкова по-голяма отстъпка ще получите, например резервирате екскурзии в 3 пристанища - получавате общо 150$ отстъпка за цялата каюта, резервирате екскурзии в 5 пристанища - получавате 250$ отстъпка за цялата каюта; 

Цената на Free-At-Sea пакета варира от 99€ до 349€ за гост, в зависимост от продължителността на круиза. Подробно описание на FREE-AT-SEA ПАКЕТА може да прочетете ТУК.

Free-At-Sea пакетите може да се резервират само за гостите, настанени на нормални легла в двойни каюти, като задължително се заявяват за двамата пасажери в каютата. Не е възможно да заявите FREE-AT-SEA пакет само за един гост в двойна каюта. За гостите на допълнителни легла, екстрите се заплащат на борда на кораба в съответствие с консумацията и текущите цени за бордни услуги, валидни към датата на отплаване за съответния круиз. 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА FLY&CRUISE ПАКЕТ С ПОЛЕТИ ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

За някои дати на отплаване през предстоящия сезон 2023-2024 има лимитиран брой седалки в полети на различни авиокомпании, които могат да бъдат закупени от круизната компания чрез т.нар. FLY&CRUISE пакети. 
Предимства на FLY&CRUISE пакетите:
а/ Круизната компания гарантира изпълнението на целия пакет от/до София, включително има ангажимент да напасне полетните разписания с разписанието на кораба, в случай на промени или отменени полети;
б/ Пакетът включва двупосочен самолетен билет от София до началното пристанище на круиза и обратно от крайното пристанище до София, с включени летищни такси и багаж за пътуване в икономична класа /възможен е също ъпгрейд до бизнес класа на пътуване;
в/ Ако разписанията на авиокомпаниите налагат, пакетът може да включва една транзитна хотелска нощувка в началното пристанище, в първокласен хотел, избран от круизната компания.
г/ Пакетът включва всички необходими трансфери в начално и крайно пристанище, преди и след круиза.
г/ Не заплащате веднага стойността на самолетните билети, а заплащате депозит като за круиз /10% или 20% от стойността на пакета в зависимост от това дали резервирате стандартна каюта или апартамент/. Балансът за целия пакет се плаща до 45 дни преди датата на пътуване;

Единственият недостатък на FLY&CRUISE пакетът е, че не може да разширите престоя си в начално и крайно пристанище. Ако желаете да прекарате повече време в най-космополитните градове в Югоизточна Азия - Сингапур, Банкок, Куала Лумпур, Манила или Тайпе, ще трябва самостоятелно да закупите самолетните си билети, чрез интернет или друг канал за продажби. 

Поради ограничения брой места в полетите от София, местата за FLY&CRUISE пакетите са лимитирани и се изчерпват много по-рано, отколкото каютите на борда на кораба. Ранните резервации за FLY&CRUISE пакети са препоръчителни!

Цени за FLY&CRUISE пакети се представят при конкретно запитване, с подадени: имена на латиница по международен паспорт, рождени дати на пасажерите, предпочитана дата на отплаване и предпочитана категория каюта. Индикация /непотвърдена цена/ за FLY&CRUISE пакет може да получите също на тел. 0879 521 004, необходимо е да посочите: името на кораба, датата на отплаване, броя пасажери в каютата и двубуквения код на предпочитаната категория каюта.

 



  Последни новини
  Анкета